פענוח חלומות בס"ד

חלום על התעוררתי, אמא, דגים

חלמתי שאני מבשלת עם אמא שלי דגים ותוך כדי החלום כאילו זה מציאות אני אומרת לאמא שלי אמא חלמתי שאני מכינה איתך דגים ואמא שלי בחלום אומרת שזה פרי בטן ואחרי זה התעוררתי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 4 שנים בתאריך אפריל 10, 2022

פתרון החלום

מה הפירוש של התעוררתי בחלום

להתעורר בחלום יכול לבאו בשני מובנים שונים. אחד להתעורר באמת מהחלום ואז אנחנו עוברים ממצב של שינה וחלומות ישירות לעולם העירות ולמציאות ומצד שני ייתכן כי אנחנו חולמים שאנחנו מתעוררים אך למעשה עדיין חולמים ועדיין ישנים - מצב זה קורה כאשר אנחנו מאוד עייפים וחלק מהמציאות מתערבב לנו בתוך החלום עצמו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דגים בחלום

דגים מסמלים פריון. לבחורה לראות דג בחלום ייתכן והריון מתממש ובא. גם גבר החולם על דגים ייתכן והוא מוכן להיות לאב. דג מסמל גם על פי הבודהיזם גורם חמקמק ולא טוב, ייתכן ומשהו שחומק מבין ידכם. דגים בצלחת ייתכן ומראה על תאומים ועל הצלחה בעסקים. דג בלי ראש הוא הבטחה שלא מומשה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי בעבודה ומדברת עם החברות שלי לעבודה אומרת להם שאני יוצאת להפסקה לאכול והלכתי לאכול במסעדת דגים ובחרתי לי דג גדול ונקי מעור ובקשתי לשים לי אותו בגריל עם תבלינים בזמן שאני מחכה שיהיה מוכן אני פוגשת במסעדה את החברה שלי אנג'לה ואת אחמשית שלי בעבודה אורלי ואני מברכת אותה ליום הולדת שמח והתעוררתי

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

על מה חלמתם?