פענוח חלומות בס"ד

חלום על יד, מתנה, רצה, חברה

חלמתי שאני משוחחת עם המנכ"ל בחברה בה אני עובדת ונושא השיחה היא שאני אהיה חברה שלו (שנינו נשואים). לאחר מכן אני שומעת דפיקות בדלת אני רצה לדלת ופותחת אני קורעת ברך, המנכ"ל בדלת והוא הביא לי מתנה בושם, אני לוקחת את המתנה ונושקת לו על הלחי. אני נמצאת בגובה (כאילו על רמפה) נותנת יד לבעלי שנמצא למטה וקופצת אליו נוחתת על הרגליים.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 15 שנים בתאריך אוקטובר 18, 2011

פתרון החלום

מה הפירוש של יד בחלום

יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מתנה בחלום

לפי תודעה רוחנית אם לקבל, זה אכן משהו טוב. אם לתת, למישהו שרוצים לתת או חושבים לתת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רצה בחלום

לפי תודעה רוחנית אם מרצון, סימן שיש צורך במשהו. אם מפעולת הריצה, סימן שזו בריחה ממשהו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

הלילה חלמתי שאני מבטחת את הבית של ההורים של בן זוגי. אנחנו גרים איתם, אבא שלו לא רוצה את הביטוח ואני מבטלת אותו..הבית שלהם דומה באווירה לבית ילדותו של הגרוש שלי. ברקע, חברה של אחותו עושה תאונת דרכים ואני מרחמת עליה שלא עוזרים לה ויש שם ערבים עם משאיות ואין לי כוח לעזור לה. אני מבולבלת.

על מה חלמתם?