פענוח חלומות בס"ד

חלום על דמויות, סבתא, שם, אבא, דום לב

שאני מגלה את הסיבה שבגללה סבתא שלי מתה לפני כשנה ושזה לא בגלל דום לב אלא שמישהו חנק אותה. הגבר שעשה את זה מתקשר אליי לספר לי כי הוא לא יכול עוד להסתיר. אבא שלי מפרסם את זה והגבר הזה שולח כמו דמויות רוח שטן אליי לבית הישן שהיינו גרים בו, אני שם לבד.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 3 שנים בתאריך אוגוסט 14, 2022

פתרון החלום

מה הפירוש של דמויות בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על צדדים לא מוכרים ומוזנחים באופיו ואישיותו של החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סבתא בחלום

לפי האמונה הרווחת מייצגת נסיבות של הגנה ורקע של יציבות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דום לב בחלום

לפי תודעה רוחנית אזהרה מפני מחלה הקשורה ללב או מפני חוסר רגש.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

על מה חלמתם?