פענוח חלומות בס"ד

חלום על אמא, בבית, ביד, כלים

אמא שנפטרה אוכלת בחלום בסעודה שהכינה לקוחה בבית שעיצבתי לה. יש עופות בשפע ואני לוקחת חתיכה פולקה ונשארת ביד רק עם עצם ועור. אמא מבקשת ממני למסור לה את המיונז. אני לאחר מכן קמה לעשות כלים.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 3 שנים בתאריך אוקטובר 03, 2022

פתרון החלום

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביד בחלום

יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כלים בחלום

כלים מסמלים את ההתנהגות שלנו ואת הדרך שבה אנחנו מתנהלים. הכלים מסמלים בחלום את הקשר שבין העולם הגשמי לעולם המטה-פיזי ודפוסי הפעולה שלנו. שבירת הכלים הוא ביטוי מופיע בקבלה, סיפור בריאת העולם וסידורו בין עולם עליון לעולם תחתון התכונות האלוהיות המכונות ספירות, תוך הפיכת עולם האצילות שבו אירע לדרגה העליונה בארבעת עולמות היסוד הרוחניים, וכן כיסוד הנדרש והמחויב להשתלשלות בריאת העולם הגשמי. הראשון להשתמש בשבירת כלים היה הארי הקדוש.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שהיינו במן סירה גדולה שהיא הייתה הבית שלנו ואחכ הגענו למין מקום כזה שהיו בו שתי מגלשות גבוהות והתכחשתי והייתה שם מישהי זקנה בתוך המגלשה כשהתכחשתי והייתי צריכה להאט ואז נפלתי קרוב במים ולא רחוק וגבוה ואחכ עליתי שוב והגלשתי ונפלתי רחוק. לאחר מכן הייתה שם חנות שלא היה בה שום קונה זה היה מקום חשוך יחסית אבל אני חיפשתי אותו המון זמן והיה שם מוכר לא ממש נחמד ומצאתי שם זוג עגילים בצורה של קונכיה ועל העגילים היה צבע ורוד ואמרתי למוכר שחיפשתי כאלה כבר המון זמן כי הם כמו של אמא שלי והוא היה ממש מופתע והוא התלהב ואמר שזה לא הגיוני וכנראה איכשהו הוא ואמא שלי היו קשורים בעבר.

על מה חלמתם?