פענוח חלומות בס"ד

חלום על בגד, מדרגות, ריקוד, שער, אוטו, גבר, ילד, ים, כביש, כלב, בגד ים

ילד שביל פרח מדרגות עולות ריקוד בגד ים שכנה כלב גבר אוטו כביש שער רטוב

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 3 שנים בתאריך אוקטובר 12, 2022

פתרון החלום

מה הפירוש של בגד בחלום

בגד או חליפה - לפי האמונה הרווחת בגד בחלום מסמל עושר. בגד קרוע, מסמל מוות או אבל, בגד חדש מסמל על הצלחה בעסקים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מדרגות בחלום

לפי האמונה הרווחת אם עולים - שאיפות מתגשמות ועלייה בסטטוס,קידום והצלחה.. אם יורדים - ירידה במעמד,אובדן ההכרה והביטחון.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ריקוד בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמל הקדמה ליחסי מין, מתנות,הפתעות קשר רומנטי חדש באופק.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שער בחלום

לפי תודעה רוחנית מחסום שניתן לפתיחה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אוטו בחלום

אוטו ומכנונית בחלום: המכונית עבור הגבר מסמלת את הכוח הגברי ועובר האישה מסמלת את הגבר איתו הייתה רוצה להיות. ליסוע עם מישהו במכונית, חתונה קרובה. ליסוע עם מישהי במכונית, קנאה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גבר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם גבר הוא מייצג צד מסויים או מאפיין בחולם עצמו. אצל אישה עשוי לסמל את האיש האידיאלי .


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילד בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב. לפי האמונה הרווחת אם ילד בחלום - אם ילד בחלום - נאה ונקי, זה מצביע על אהבה הדדית וידידות חמה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ים בחלום

הרואה שרוצה הים להטביעו - ייפול בידי אויביו וירעו לו. הרואה שיחסר הים ויבש - מלך של אותה מלכות יוסר. הרואה שחסר הים - שר של אותה מדינה ימות. הרואה שהלך בים ברגליו - לא ילך למקום אחר ביום ההוא, וישמור את עצמו. הרואה שרוחץ בים - השקט יגיד. ואם המים עכורים - יריב עם אדוניו. הרואה ששט בים או בבריכה או בנהר או תוך מקווה - יתחבר עם אנשים טובים. הרואה ששט בנהר או בים ובו גלים גבוהים - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה עצמו ששט במעיין - יתחבר עם איש צדיק. ואם שתה מהם - הנאה טובה מאוד תבוא לו. הרואה עצמו שטבע בים - חולי או אובדן ממון יגיד. וי"א: צרה תעבור עליו ויינצל ממנה. וי"א: יבקש רחמים, כי אולי ימות. הרואה שרוחץ בים והמים מלוכלכים - יריב עם אדוניו, וסימן לחולי. הרואה שירוץ בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע, ורע לו. הרואה שיעוף בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע. הרואה עצמו שנפל בים - חולי יבוא לו ויתרפא. וי"א: הרואה שנפל בים או בנהרות ולא יוכל לקום - אבל יגיד. הרואה את הים סוער - ישלטו בני יפת על כל העולם - משמע אֶדומים. הרואה ים סוער בגליו - צער יגיד. הרואה ששט בים הגדול - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה שהים נחצה לשניים - יצפה לנס גדול.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כביש בחלום

כביש בחלום הנה דרך המובילה אותנו למקום מסויים. הכביש מסמך את מהלך חיינו וכן את הבחירות השונות אשר אנחנו נדרשים אליהם בחיים. לדוגמא במידה ואתם מתלבטים באיזו דרך ובאיזו קריירה אתם מעוניינים לבחור. מה ללמוד באוניברסיטה ? איזה מקצוע ללמוד ? איזו עבודה לבחור ?, האם להתחתן ? - שאלות כאלו הקשורות במהלך חיינו יגרמו למוטיב של כביש להופיע בחלום. לאן הדרך הולכת. כביש במדבר מסמל חוסר יכולת החלטה. האם הכביש מגיע לעיר או לנווה מדבר ? - זו החלטה נכונה. כביש מתפצל בחלום - מראה על אפשרויות שונות לבחירה. כביש מתפתל - דרך חמקמקה שאיננו יודעים איך להגיע ממקום למקום והדרך קשה. אנשים או בעלי חיים שאנחנו רואים בחלום על כביש הם אנשים העומדים בדרכנו ומקשים עלינו להגשים את המטרה ואת הרצונות שלנו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כלב בחלום

לחלום על כלב מלטף אותך מציין רווח גדול וחברים קבועים. לשמוע נביחות של כלבים מנבא חדשות בעלות אופי מדכא. צפויים קשיים. נאמנות.נהמה או כלב פראי עשוי לסמל בגידה, חוסר אמון, או הידרדרות של עקרונות אישיים.נשיכה של כלב היא סימן של חיים לא מאוזנים. כלב נובח בשמחה מסמל פעילות חברתית נעימה. כלב נובח בפראות מסמל חברה רעה. לחלום על קניית כלב יכול להיות סימן לכך שאתה מחפש קשרים חדשים (או אולי אתה פשוט רוצה כלב!).


 > קראו עוד

מה הפירוש של בגד ים בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על תחושה של חשיפה אותה עובר החולם, אם כי היא אינה מלאה ואינה מאיימת עליו, המלום עשוי לרמוז כי החולם מוכן לקפוץ או להכנס, במודע, אל "מי הרגשות" .


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שהיה סוף העולם והיינו בג׳ונגל שמתחבר לבית שמש אבל לפני זה היינו בתוך קניון שכל חנות בו זה בית של מישהו אחר ואני הייתי בבית שלי ואני לא יודעת למה אבל גם תמיר היה לי בבית והוא ישן איתי במיטה והוא לא באמת נתן לי לישון הוא דחף את היד שלו מאחורי הגב שלי בשביל שאני לא ארדם והוא התקפל כי לא היה לו נוח ואני לא יודעת למה הוא גם בשלב מסוים דחף את הידיים שלו מתחת לטוסיק שלי ופשוט חפן לי אותו ואז אני לא זוכרת מה אבל אני זוכרת שאנחנו כמעט התנשקנו ואז ההורים שלי קראו לנו לסלון ואז גילינו שליאל ישנה בחדר הישן שלי כי היא לא מצאה מקום לישון בו משהו ממש מוזר. אחכ אני לא זוכרת מה היה אבל פשוט השתגרנו למין ג׳ונגל כזה מלא במים ואין אינטרנט שהוא כמו ״בונקר״ כאילו אנשים מסוימים ליוו אותנו ושמו לנו באוכל צמידים ששמנו וממש התלהבנו מזה ואני לא יודעת איך זה הגיוני אבל הייתה לי אחות תינוקת בחלום ולאמא שלי היה אכפת רק ממנה, בכל מקרה ירדנו את הג׳ונגל ואני מצאתי מקום כזה שמחזיקים ואז הוא לוקח אותך ללמטה ואז הגעתי והיו שם מלא אנשים שבזמן הזה רוב האנשים שאני מכירה עוד בחצי הדרך וכזה היו בלמטה שני מיניבוסים עם גג פתוח שתחבר אליו מגלשה ויש בפנים בריכה מתנפחת כזאת וזה וליאם קטנה היה בפנים ולא ראיתי אותו כמה שנים אבל גם אבא שלי היה שם אז נתתי לי חיבוק וזה ואז פגשתי מלא אנשים מהילדות שלי שהם ממש נוסטלגיה והייתי איתם וכל הזמן הזה ליאם הסתכל עליי. אח״כ שלמה הגיע ואני רואה אותו מסתכל עליי מלמעלה אבל הוא לא ניגש והוא היה עם ליאל הבן ואז כשאני מתסכלת עליו והוא עליי המיניבוס פשוט מתחיל לנסוע והוא מנסה לחטוף אותנו אז כשקלטתי פשוט קפצתי החוצה ממנו ואז הייתי צריכה למצוא את המשפחה שלי ומצאתי את אמא שלי ואחותי הקטנה

על מה חלמתם?