פענוח חלומות בס"ד

חלום על עליה במדרגות, מים, עליה

עליה במדרגות חלמתי שאבא שלי ז״ל עולה במדרגות ואני עולה אחריו והוא אומר לי כמה נעים למעלה ובדיוק אני רואה ברז עם מים זורמים. כמו טוש

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 3 שנים בתאריך דצמבר 04, 2022

פתרון החלום

מה הפירוש של עליה במדרגות בחלום

אדם החולם שהוא עולה במדרגות הוא אדם שמתקרב לרוחניות, הוא יודע שהדרך פנויה והוא יודע שהוא צריך ללכת בה, הוא רק צריך לבחור לעשות זאת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מים בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לברכה


 > קראו עוד

מה הפירוש של עליה בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום על עליה רומז כי קיימת התקדמות והתקווה גדלה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שהייתי בבלוק של חברה שאני כבר לא ככ בקשר איתה והכנתי בבלוק שלה פסטה אדומה ואין לי מושג איך יצא פסטה כי אין שם מטבח אבל זוכרת שסיננתי והכל והיו אנשים בבלוק ואז שמתי בצד את הצלחת ויצא לי ממש טעים והייתי רעבה ואז שהסתובבתי הם אכלו לי והתעצבנתי עליהם ואז הכנתי עוד אבל לא יצא כזה טעים

חלמתי שהיינו במן סירה גדולה שהיא הייתה הבית שלנו ואחכ הגענו למין מקום כזה שהיו בו שתי מגלשות גבוהות והתכחשתי והייתה שם מישהי זקנה בתוך המגלשה כשהתכחשתי והייתי צריכה להאט ואז נפלתי קרוב במים ולא רחוק וגבוה ואחכ עליתי שוב והגלשתי ונפלתי רחוק. לאחר מכן הייתה שם חנות שלא היה בה שום קונה זה היה מקום חשוך יחסית אבל אני חיפשתי אותו המון זמן והיה שם מוכר לא ממש נחמד ומצאתי שם זוג עגילים בצורה של קונכיה ועל העגילים היה צבע ורוד ואמרתי למוכר שחיפשתי כאלה כבר המון זמן כי הם כמו של אמא שלי והוא היה ממש מופתע והוא התלהב ואמר שזה לא הגיוני וכנראה איכשהו הוא ואמא שלי היו קשורים בעבר.

חלמתי שאני מסיעה את אמא שלי ורואה את אחי והבת שלו בעליה עם המשאית שלו שעליה יש מכולה באוויר ברגע זה אני מהרהרת בלב וואיי רק שלא תיפול המכולה ואז אני שומעת את אחי אומר לבת משהו וממשיכה לנסוע ובמקביל להסתכל ואז המכולה נופלת והופכת ומרסקת את המשאית ואני עוצרת וצועקת את נשמתי ואמא שלי צועקת גם בגללי כיוון שעדיין לא ראתה מה קרה ואני צועקת לה תרדי לראות מה קרה להם ואז התעוררתי בבהלה.

על מה חלמתם?