פענוח חלומות בס"ד

חלום על ההורים, עצמי, פיצוץ, קיר

חלמתי שניצלתי ממוות, ראיתי פיצוץ ומיד נכנסתי מאחורי קיר כדי להגן על עצמי. עדכנתי את ההורים שאני בסדר.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 4 שנים בתאריך ינואר 07, 2023

פתרון החלום

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עצמי בחלום

אנחנו מופיעים בחלום סימן שמישהו אחר חולם עלינו גם. לפי האמונה לראות את עצמך מבחוץ בחלום זה סימן שיש מישהו או מישהי שחושבים עליך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של פיצוץ בחלום

לפי תודעה רוחנית משהו קרה. הייתה התנגשות בין רצון/מחשבה אחת לרצון/מחשבה אחרת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קיר בחלום

לפי תודעה רוחנית מכשול


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי בבית עם בעלי ז""ל בסלון והוא קנה כמה ארטיקים כדי שנתפנק ואני בחרתי אחד בטעם שוקולד וניל והשני בטעם קרמל התחלתי לאכול מהקרמל ואז בעלי הציע להכניס את הטריק השני יכניס למקפיא והלכתי למקפיא והוא מלא ונאלצתי להניח אותו על הדגים הקפואים ואני חוזרת אומרת לו אני מאוד מקווה שזה יתפוס את הטעם של הדגים והתעוררתי

אני מוצאת את עצמי הולכת לבדוק את הבית שקניתי ועדיין לא נכנסתי לגור שם כי רציתי לבדוק כמה יעלה לי לבצע שיפוצים אני מגיעה לשם עולה במעלית ומגחעה לדירה נכנסת ופתאום אני רואה אנשים שהתנחלו בדירה אנשים חסרי כל ואני שואלת אחד מיהם הם אומרים שהם התפרצו לכאן ןאנימתחילה לאיים שכל אחד יאסוף את החפצים ויצא אם הם לא יעשו יזמין את ביבי שהוא שוטר ביחידה 433 במשטרה ואז הם ניבהלווהתחילו לאסוף ואחרי שיצאו סגרתי את הבית מכל הכיוונים והתקשרתי לאחי ולבן שלי והסברתי להם מה היה והתעוררתי בבהלה

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

על מה חלמתם?