פענוח חלומות בס"ד

חלום על אמא, חדר, עליה, שהם, שם, אוכל, בהריון, ילד, מתנה, סליחה, תאונה

הייתי בהריון וגם שמרית ועוד שתי חברות היו בהריון הלכנו לחתונה של שמרית וגיאי ביקש ממנה לשטוף את הרגליים לפני שהולכים לישון אז שטפתי תריצפה והוא אמר שטפת רק את הקוטג' יש פנטהאוז ואת כל הבית שהוא היה ממש ענק הלכנו להתקלח אורית אני ושמרית ואז שמרית אמרה הוא רוצה להביא לי ורד אני לא רוצה אז צחקנו ואז יצאנו מהמקלחת אורית ביקשה מרכך הבאתי לה ממישהי שבאה וישבה איתנו באיזה חדר ואני שמתי לה מרכך והיא אמרה אמא אל תגזימי זה של לא זוכרת תשם שלה ואז הם סיפרו שם שיש מישהי שהיה לה תמחלה וקיטרגו עליה ואז היא ביקשה סליחה והתחתנה והביאה ילד בשם מרום משהו שכולם חשבו שיקראו לו רום ואז היינו בדובאי ואני בהריון ואני רואה את אמא שלי אוכל. שווארמה אני מנסה להגיע אליה ותוקפים אותי צירים בסוף הגעתי ואכלתי שווארמה והיו שם זוג אמרו שהם עשו תאונה ויש לה עוד פעם אחרונה מתנה מהמלון הזה בגלל התאונה וזה כי הם קיבלו 4 פעמיים מתנה למלון ואז התקדמתי לאמא שלי בקרוסלה כזאת ואכלתי שווארמה דודות שלי גם היו שיפרה ומלכה לדעתי ואמא שלי אמרה שאני רק בשבוע 35 ויש לי צירים וזה יעבור וקמתי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 2 שנים בתאריך אפריל 15, 2023

פתרון החלום

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חדר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חדר בחלום מרוהט טוב, החלום מצביע על הצלחה בהתחלות חדשות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עליה בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום על עליה רומז כי קיימת התקדמות והתקווה גדלה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שהם בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמלת בשורות טובות, שיגשוג כלכלי,כבוד ושלטון.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אוכל בחלום

לפי תודעה רוחנית פרנסה


 > קראו עוד

מה הפירוש של בהריון בחלום

הריון מסמן התחלה חדשה או רעיון שעדיין לא הבשיל


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילד בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב. לפי האמונה הרווחת אם ילד בחלום - אם ילד בחלום - נאה ונקי, זה מצביע על אהבה הדדית וידידות חמה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מתנה בחלום

לפי תודעה רוחנית אם לקבל, זה אכן משהו טוב. אם לתת, למישהו שרוצים לתת או חושבים לתת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סליחה בחלום

לראות אדם שמבקש סליחה בחלום או שאנחנו מבקשים סליחה ממישהו אחר בחלום זו הרמה הגבוהה ביותר של קשר רוחני. לפי האמונה הרווחת מי שביקש סליחה או ביקשו ממנו סליחה בחלום זוכה לעדנה ורוגע.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תאונה בחלום

לפי האמונה הרווחת צפוי משבר בין קרובים או ניתוק קשר כלשהו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני יושבת בבית שלי אמי ז״ל יחד עם אחותי והבן שלה (אחותי עזבה לארהב והשאירה אותו פה חייל בודד). מסתבר שאמא שלי קמה לתחיה , חזרה לחיים, שזה היה נס , לא ברור איך זה קרה אבל כמה חודשים אחרי שקברנו אותה היא בעצם חיה. היא נראית בריאה ומדברת איתנו, לא זוכרת על מה. אבל מה שהיא אומרת מרגיז אותי ואני חושבת לעצמי שאם הייתי קוראת את זה כתוב לא הייתי מתרגזת. אני מבקשת מהאחיין שלי שיעבוד בניקיון בבית שלה, מכיון שאין לה עוזרת והיא צריכה עזרה. אני מניחה על השולחן 350 ש״ח. במקביל אני מקבלת הודעת סמס מהאמא השניה שלו (הן זוג נשים), שאומרת לי כאילו בנחמדות שאני לא אלחץ עליו יותר מדי. ההודעה שלה מרגיזה אותי. ואז אחותי אומרת בתוקפנות כבושה כזו שמגיע לו שכר הוגן. חמישים שח לשעה. אז אני אומרת שאני משלמת הרבה יותר מחמישים שח. ואז היא אומרת בכעס לא, בעצם אני בכלל לא לא רוצה שהוא יעבוד כאן, זה לא נראה לי, ועוד כמה דברים משתלחים. הוא יושב בנימוס ומסכים לכל מה שהיא תגיד, שזה מבאס אותי לראות. אני חושבת, אבל אולי הוא רוצה לעבוד? והיא אומרת, זה יהרוס לו את הצבא, אסור לו, כאילו זה משהו שאני אשמה בו. ואז אני אומרת בסדר, אז אני רוצה לתת לו את הכסף מתנה ממני. והוא לוקח, והיא שוב מתעצבנת ומשתלחת. ואז יושב שם דמות נוספת , גבר ניטראלי, ואני אומרת לו נראה לי שהיא מוציאה עלי את כל הכעס והקושי שלה סביב הביקור בארץ. אחותי נרגעת ואני חושבת לעצמי בכעס שאני צריכה עכשיו לחפש מנקה ושבטח היא לא תעזור לי. אני אומרת את זה כנראה בקול רם והיא אומרת כן נכון יש לי כמה רעיונות. אני אומרת לה, אפשר לבקש מאירנה, שזו היתה המנקה של אמא שלי בעבר, והיא אומרת לא אבל היא לא היתה פה כל כך הרבה זמן והיא לא יודעת שאמא חיה, זה יהיה מוזר. בהחלטיות כזו. אני אומרת לה, אבל היא בטוח תראה אותה בבניין כי היא עובדת פה . בשלב הזה החלום עובר לחלק אחר. אנחנו הולכות לבית חולים כדי לבקש את התיק הרפואי של אמא שלנו כדי לראות מה בדיוק קרה ואיך שהיא קמה לתחיה. אנחנו מגיעות לבית חולים והצוות שפוגש אותנו הוא בכלל של המחלקה הפסיכיאטרית בה עבדתי כמתמחה בפסיכולוגיה . הצוות נדהם לשמוע שהיא קמה לתחיה ומדבר רק עם אחותי ושומע ממנה הכל. מראים לנו איפה התיקים ואנחנו פותחות את התיק, והתיק הוא בעצם כורסת גבינה שכבות ועם שוקולד, ואנחנו קוראות ותוך כדי אוכלות. כתובה שם היסטוריה של אמא שלי שלא הכרתי, שבגיל 19 היא שיחקה פינג פונג וטניס והיתה בקשר עם הרבה חבורות של אנשים.

על מה חלמתם?