פענוח חלומות בס"ד

חלום על אבא, סלט, סלט ירקות

חלמתי שחבר של אבא הגיע אלינו לאכול ואכל סלט ירקות.ביקש עוד ואמא שלי לא נתנה לו. אמרתי לה....מה נתת לו קצת למה לא שמת לו עוד זה לא יפה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 2 שנים בתאריך יוני 20, 2023

פתרון החלום

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סלט בחלום

לחלום על סלט ירקות מראה על רצון להיפתר מבעיות רבות אשר מציקות לחולם. הירקות מסמלים את הבעיות ועצם העובדה שהחולם עושה מהם סלט כמאמר וביטוי בעצם מטפל בכל הבעיות יחדיו, מתגבר או מתגברת עליהן.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סלט ירקות בחלום

לחלום על סלט ירקות מראה על רצון להיפתר מבעיות רבות אשר מציקות לחולם. הירקות מסמלים את הבעיות ועצם העובדה שהחולם עושה מהם סלט כמאמר וביטוי בעצם מטפל בכל הבעיות יחדיו, מתגבר או מתגברת עליהן.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

שחיטת תרנגול, אבא שלי לקח מהשכנים כמה תרנגולים והם עשו המון רעש ובלאגן בבית שלי שחטנו 2 תרגנולים על המנגל והתרנגול השלישי ראה את זה וברח מייד בנוסף להכל היה גם פרה בחלום, הפרה לא הייתה ממש קריטית אבל כן הייתה נוכחת. אשמח לדעת מה החלום הזה ומה פירושו?

חלמתי שסבא שלי (שכבר נפטר), מצאתי אותו על הרצפה אחרי שהיה לו התקף לב. ניסיתי להתקשר למדא ומי שהיה לידי היה אדיש ואמר שאין למה לנסות, למרות שזה ממש רק הרגע קרה.. יצאתי החוצה וכשחזרתי הוא היה בתוך איזה חדר במיטה מתחת לשמיכה ופתח את העיניים ואמר לי שהכל בסדר שלא קרה כלום (גם כשהיה חיי היה 'מכחיש' בעיות רפואיות ולא מגלה לנו, מטאטא מתחת לשטיח) והוא באמת היה נראה בסדר.. אבל נזכרתי שהרגע היה לו התקף לב אז םתאום שמתי לב לוורידים שלו על הפנים, כמו סימני חבלה, שטפי דם כאלה.. ניסיתי להלחם איתו ולומר לו שהוא עדיין חייב רופא אבל הוא התנגד ממש (ממש כמו שהיה חיי היה ממש בורח מבתי חולים ומרופאים ומתרופות והיינו ממש נאבקים איתו כשהיה חייב טיפול, בעיקר הילדים שלו, אבא שלי ודוד שלי)

על מה חלמתם?