פענוח חלומות בס"ד

חלום על זכוכיות, נר, נשמה, צלחת, תודה

זה במציאות לא בחלום הדלקתי נרות שבת ומאחוריהן דלקו שתי נרות נשמה עשר דקות אחרי שבדקתי נרות שבת שישבו על צלחת היא התפוצצה הנרות עפו והתהפכו למעט נר אחד שהמשיך לדלוק לאחר כשעה נר נשמה גדול שהיה לקראת סיום התפוצץ עפו זכוכיות אך הנר המשיך לדלוק האם יש פירוש למקרה? תודה מראש

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 2 שנים בתאריך ספטמבר 22, 2023

פתרון החלום

מה הפירוש של זכוכיות בחלום

זכוכיות וזכוכית בחולם מסמלות בבואה עצמית, מינרל חזק אבל גם שניתן לשבור אותו. הן מסמלות שינוי וטרנספורמציה. שבירות ופגיעות. כוח מגן. שקיפות. ייתכן שיש משהו נסתר שאנחנו מעוניינים שיצא החוצה וכולם יגלו אותו ולא עוד מוסתר. באפון כללי זכוכית בחלום יכולה להצביע על השבירות והפגיעות של החולם. לעיתים לחלום על משהו מאחרוי חלון או זכוכית ראווה מסמלך משהו שהיינו רוצים להגישם ולהגיע אליו אבל נמצא הרחק מהישג ידינו. זכוכיות יכולות לסמל את את היכולת שלנו לראות מעבר לדברים ונסתרים ולראות את הדברים כהוויתם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נר בחלום

נר מסמל את החיים והנשמה כל עוד הנר דולק אפשר לתקן וזה מה שהחלום מנסה להראות אתם יכולים לתקן את מה שהרסתם או קילקלתם בשגגה


 > קראו עוד

מה הפירוש של נשמה בחלום

לפי האמונה הרווחת האני הפנימי, ניצוץ החיים,ההויה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של צלחת בחלום

לפי האמונה הרווחת לקבל הזמנה לארוחה


 > קראו עוד

מה הפירוש של תודה בחלום

לפי האמונה הרווחת להודות למישהו בחלום מבשר משהו נעים בשבילכם. אם להפך אומרים לכם תודה, אז חלום רומז על תקוות וחלומות שווא.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שסבא שלי (שכבר נפטר), מצאתי אותו על הרצפה אחרי שהיה לו התקף לב. ניסיתי להתקשר למדא ומי שהיה לידי היה אדיש ואמר שאין למה לנסות, למרות שזה ממש רק הרגע קרה.. יצאתי החוצה וכשחזרתי הוא היה בתוך איזה חדר במיטה מתחת לשמיכה ופתח את העיניים ואמר לי שהכל בסדר שלא קרה כלום (גם כשהיה חיי היה 'מכחיש' בעיות רפואיות ולא מגלה לנו, מטאטא מתחת לשטיח) והוא באמת היה נראה בסדר.. אבל נזכרתי שהרגע היה לו התקף לב אז םתאום שמתי לב לוורידים שלו על הפנים, כמו סימני חבלה, שטפי דם כאלה.. ניסיתי להלחם איתו ולומר לו שהוא עדיין חייב רופא אבל הוא התנגד ממש (ממש כמו שהיה חיי היה ממש בורח מבתי חולים ומרופאים ומתרופות והיינו ממש נאבקים איתו כשהיה חייב טיפול, בעיקר הילדים שלו, אבא שלי ודוד שלי)

על מה חלמתם?