פענוח חלומות בס"ד

חלום על בגב, לאוטו, מישהו, נמלים

שאני נכנסת לאוטו עם מישהו שאני לא מכירה את הפרצוף שלו ומישהו בא והתחיל לירות עלינו ואני לא נפגעת והוא כן נפגע ואני קמה עם תחושה של נמלים בגב

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 2 שנים בתאריך ספטמבר 30, 2023

פתרון החלום

מה הפירוש של בגב בחלום

כאשר החולם חולם על משהו הקשור לגבו, כמו יריות בגב, נמלים על הגב וכדומה. החולם היה עד למשהו נסתר המטריד את מנוחתו ועלי לחפש את הדבר שאליו היה עד ולהעלות אותו מהתת מודע למודע.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לאוטו בחלום

הרכב מסמל את העצמאות שלנו והרצון להמשיך ולהתקדם הלאה בחיינו


 > קראו עוד

מה הפירוש של מישהו בחלום

לחלום על מישהו אחר או שמישהו עושה לנו משהו בחלום זה בעצם תמיד בוואות עצמיות. גם מישהו אחר בחלום מסמך ומיצג מחשבות והלכי רוח שונים בתוך החלום שלנו עצמו. אותה דמות שאנחנו תופסים בחלום היא הייצוג של אותו מישהו בחיים האימיתיים בהם אנחנו ערים. אין לחשוב שאם מישהו עשה לנו משהו רע בחלום אכן אותו אדם באמת רוצה להרע לנו יש לבדוק את שאר המוטיבים והסמלים בחלום כדי להבין האם באמת מדובר באותו יצוג של אדם או במחשבה שלנו. אך עם זאת יש לשים לב לאנשים אחרים חורשי רעה וייתכן שיופיעו אצלינו בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נמלים בחלום

נמלים כאשר הן מופיעות בחלום הן יכולות לייצג צרות רבות וקטנות, כמו הרבה מאוד דברים שיש לטפל בהם והרבה משימות לבצע. לסלק נמלים בחלום זה מראה שיש הרבה צרות קטנות ומשגעות. נמלים גם כן יכולות לסמל את העסקנות והעבודה הקשה. נמלה גדולה בחלום תרה שמשהו טוב עומד לקרות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

פענוח חלום- אני נוסע במכונית שלי. מולי מזדחל נחש קינג קוברה ענקי. אני מגיע מולו במהירות גבוהה ולא יכול להימנע מלהיתקע בו. ברגע מסוים אני מעליו ואני קולט שהחלון של האוטו פתוח. אני מפחד שהוא יכנס לאוטו דרכו ומנסה לסגור את החלון. לוקח לי רגע מלחיץ למצוא את הכפתור אבל בסוף אני מצליח . אני עובר את הנחש בחשש שפגעתי בו. אני רואה אותו מהצד- נחש מאוד מאוד גדול ומפחיד אבל מתרחק ממני.

על מה חלמתם?