פענוח חלומות בס"ד

חלום על בסופר, זוגי, חלב, נפטר, בן זוגי

בן זוגי נפטר בא אלי בחלוםוחלמתי שהוא מחבק מחייך ואומר כן ואני בסופר מרקט בקופה טועה בספירת חלב בגלל שנשפך

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 3 שנים בתאריך נובמבר 11, 2023

פתרון החלום

מה הפירוש של בסופר בחלום

סופר בחלום מלשון מרכז קניות חנות מצרכים מראה על צורך בלתי ממומש בחיי היום יום. לרוב מדובר על הצורך בזוגיות ובמציאת בן או בת זוג. העושר הגדול והבחירה המרובה שנראה שהכל ניתן להשגה מיידית ולבסוף נשארים ללא כלום וזה עולה ביוקר. המצרכים הם הצרכים שלנו לקשר חם, זוגיות ומיניות. סופר בחלום מלשון סופר הכותב ספרים הוא תקשורת עמוקה עם העולם שמעבר כפי שנאמר בערבית - מכתוב - הסופר הוא יודע כל וזה שכותב מה יהיה איתנו בחיים האלו, האם יהיה לנו מזל או כשלון זה הכל תלוי בסופר, לראות אותו בחלום סימן שרצה לראות אתכם. סופר בחלום מלשון לספור - ספירת מלאיף אנחנו בודקים מה עשינו עד היום ולאן הגענו ומה הספקנו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של זוגי בחלום

חלומות על דברים זוגיים מלשון מספר זוגי וסימטריה הם חלומות על יופי. לחלום על בן זוג אנא ראו בן זוג בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חלב בחלום

לפי תודעה רוחנית ביטחון בנתינה


 > קראו עוד

מה הפירוש של נפטר בחלום

לפי האמונה הרווחת אינו מציין מוות פיזי אלא חיים ארוכים ובריאים. מוות יכול לציין התחדשות של החולם בה הוא נפטר מכעסים,אכזבות,דפוסי חשיבה וכל מה שכבר אינו עובד עבורו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בן זוגי בחלום

לחלום על בן זוגך הנו חלום על האני הפנימי שלך. חלומות על בן הזוג הנם חלומות נפוצים מאוד. במקרים רבים בן הזוג בחלום אכן מיצג את הן הזוג במציאות ובחלום אנחנו חולמים על תרחישים שעלולים לקרות והמוח מנסה להכין את עצמינו למצבים שונים בחיי הערות. אך מידי פעם בחלום מגיעים רמזים מתוך מתת מודע שלנו וגורמים לנו להבחין בדברים שלא נתנו להם תשומת לב מספקת מחיי הערות שלנו. האני הפנימי אותו מיצג בן-הזוג או בת הזוג בחלום מהווים עזר כנגדו ועזר ספרותי המנסים להראות לנו צדדים אישיותים שונים באישיות שלנו החולמת.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני ובן זוגי נמצאים בבית שלי, אני שומעת רעש מכיוון מרפסת הכביסה, אני אומרת למוטי שאני שומעת אנחנו מסתכלים לראות מה זה,, זה בסדר תחלה נראה משהו קטן אבל אחר כך אני מבינה שזה לחישה של נחש. ואז הנחש זוחל בסלון לכיוון שלי, זה מפחיד ומגעיל אותי , מוטי תופס אותו, אנחנו מנסים לחשוב מה לעשות איתו,, מוטי הולך וחוזר בזמן שאני מסתכלת באינטרנט על לוכד, נחשים, כשהוא חוזר אני שואלת אותו איפה שם את הנחש, הוא אומר לי, בשירותים המטונפים של טלי.ואז,אני רואה שאנחנו בדירה אחרת, זה לא הבית שלי, תחושה של דירת שירות של קיבוץ.

בוקר אור, תנו לי פירוש לחלום , אני ובן זוגי על ספינה גדולה המים גבוהים כחולים כחולים ויפים רגועים ואז נראות כמה אדוות קטנות לפניי החוף ואנחנו מגיעים לחוף, יורדים מהספינה בן זוגי לבוש חליפה בצבע בז ואני בשמלת כלה בז לאחר שירדנו מהספינה אנחנו רוקדים ביחד ריקוד וולס יד ביד

אני ורוני ועוד כמה אנשים(לא זוכרת) נסענו לאכול מסעדה על החוף מול הים והרבה אנשים ישבו שם ופתאום נהיה רועם ושמים אפורים צבע אפור ים גלים והים התחיל להציף את כולם והמים הגיעו קצת אלי ואלינו אל בן זוגי ואנחנו מנסים לעבור את המים כי הם עמוקים כבר ונכנסתי למים והייתי רגועה מאוד אפילו שנכנסתי עמוק למים ניסיתי לשחות למעלה והצלחתי לצאת ואז אחרי שעברנו את הגלים הלכנו לפגוש את רוני והמשפחה שלו ושלנו ואז אמרתי לכולם להתראות עם חיבוק אבל הם לא רצו ממני חיבוק בנות שהיו שם שאני לא מכירה והייתה שם מישהי עם אף ענק מאוד. ובסוף באתי לחבק את אח של בן זוגי והתברר שהוא הומו אבל במציאות הוא לא,. ואז הבן זוג שלי הציע לי טבעת אירוסין והיא הייתה יפה מאוד אבל בכיתי לבכות בכי דמעות הרבה כי התבאסתי שהוא לא השקיע בהצעה ויפה את זה ב2 שניות ולא נתן לי רגע של להרגיש את הרגע לחוות אותו

על מה חלמתם?