פענוח חלומות בס"ד

חלום על עכביש גדול, תורה, בבית, עכביש, בית, אחותי, עלי, שם, פרוכת, שמיכה, בית הספר

חלמתי שאני נמצאת באולם הרצאות, ושם היה המרצה מנהל בית הספר של אחד הילדים שלי , והוא הרצה על דברי תורה , היה שם גם פרוכת בורדו כמו בבית הכנסת ,באיזה שלב ראיתי שמיכה ואני ישבתי באולם למעלה שהיה מקומות פנויים אז לקחתי את השמיכה וישנתי , ובאותו זמן אני גם שומעת מה הוא אומר ,,,,, ואז כביכול שאני ישנה אני רואה קורי עכביש ענקיים ובתוכו עכביש גדול שמטפס שם עולה ויורד ,,,,, ואז כשאני כביכול ישנה באולם ההרצאות אני רואה ענן גדול עם חור באמצע של אור גדול וזוג עניים מסתכלות עלי ,,,,, ואז אני חושבת לעצמי הנה אלוקים מסתכל עליי ,,,,, ואז אחותי הגיעה להרצאה כשהמרצה אומר את המילה סוף!!!

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך ספטמבר 09, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של עכביש גדול בחלום

לפי תודעה רוחנית מישהורוקם מזימות ואפילו אתה


 > קראו עוד

מה הפירוש של תורה בחלום

לראות ספר תורה בחלום זה לראות את האור. זו היא הנחייה המסמלת לך שעלייך ללכת בדרך הישר, דרך הצדיקים, מישהו בודק אותך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עכביש בחלום

לפי תודעה רוחנית מציק שתווה לך כשלונות


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אחותי בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות אותה בחלום או לדבר איתה מצביע על יחסים טובים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עלי בחלום

לחלום על עצמך בחלום זה כמובן אחד החלומות השכיחים ביותר. נדיר מאוד שאנחנו חולמים חלום שאיננו מעורבים בו. ברוב החלומות אנחנו חלק מהחלום עצמו, ומתקשרים עם אחרים או חפצים דוממים בחלום. לעיתים בחלום אנחנו רק צופים אבל נדירים הם החלומות בהם אנחנו לא חלק מהחלום בכלל.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של פרוכת בחלום

לראות פרוכת בחלום, הכיסוי היפה שמכסה את ארון הקודש הוא סימן לפי האמונה הרווחת לעושר נפשי קרוב. חתונה, נכדים, ילדים, שמחה הצלחה. הפרוכת בחלום יכולה לסמל את המקום אליו אנחנו רוצים להגיע, לכל אחד זו היא קדושה, אבל גם באופן ארצי יותר זה יכול להיות קידום בעבודה או דירה חדשה. לרוב חלום זה מגיע כאשר יש לנו ציפיה למשהו טוב שעומד להתממש.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמיכה בחלום

שמיכה בחלום - פחד מהמציאות, בריחה. אך גם מצד שני שמיכה בחלום יכולה לסמל הגנה, בית ונינוחות. זה מאוד תלוי בדרך שבה השמיכה מופיעה בחלום. במידה ומתכסים בשמיחה היא מגינה ושומרת עלינו בחלום ובמידה ואנחנו מכונסים בתוך השמיכה ייתכן שיש דברים במציאות שקשה לנו להתמודד עמם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית הספר בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מרמז על חרדות מפני כישלון. אם החולם - אדם מבוגר, החלום מרמז על תסכול ותחושה של החמצה וכישלון. אם אדם צעיר חולם על בית ספר, סימן כי הוא מתחמק מאחריות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שהיה סוף העולם והיינו בג׳ונגל שמתחבר לבית שמש אבל לפני זה היינו בתוך קניון שכל חנות בו זה בית של מישהו אחר ואני הייתי בבית שלי ואני לא יודעת למה אבל גם תמיר היה לי בבית והוא ישן איתי במיטה והוא לא באמת נתן לי לישון הוא דחף את היד שלו מאחורי הגב שלי בשביל שאני לא ארדם והוא התקפל כי לא היה לו נוח ואני לא יודעת למה הוא גם בשלב מסוים דחף את הידיים שלו מתחת לטוסיק שלי ופשוט חפן לי אותו ואז אני לא זוכרת מה אבל אני זוכרת שאנחנו כמעט התנשקנו ואז ההורים שלי קראו לנו לסלון ואז גילינו שליאל ישנה בחדר הישן שלי כי היא לא מצאה מקום לישון בו משהו ממש מוזר. אחכ אני לא זוכרת מה היה אבל פשוט השתגרנו למין ג׳ונגל כזה מלא במים ואין אינטרנט שהוא כמו ״בונקר״ כאילו אנשים מסוימים ליוו אותנו ושמו לנו באוכל צמידים ששמנו וממש התלהבנו מזה ואני לא יודעת איך זה הגיוני אבל הייתה לי אחות תינוקת בחלום ולאמא שלי היה אכפת רק ממנה, בכל מקרה ירדנו את הג׳ונגל ואני מצאתי מקום כזה שמחזיקים ואז הוא לוקח אותך ללמטה ואז הגעתי והיו שם מלא אנשים שבזמן הזה רוב האנשים שאני מכירה עוד בחצי הדרך וכזה היו בלמטה שני מיניבוסים עם גג פתוח שתחבר אליו מגלשה ויש בפנים בריכה מתנפחת כזאת וזה וליאם קטנה היה בפנים ולא ראיתי אותו כמה שנים אבל גם אבא שלי היה שם אז נתתי לי חיבוק וזה ואז פגשתי מלא אנשים מהילדות שלי שהם ממש נוסטלגיה והייתי איתם וכל הזמן הזה ליאם הסתכל עליי. אח״כ שלמה הגיע ואני רואה אותו מסתכל עליי מלמעלה אבל הוא לא ניגש והוא היה עם ליאל הבן ואז כשאני מתסכלת עליו והוא עליי המיניבוס פשוט מתחיל לנסוע והוא מנסה לחטוף אותנו אז כשקלטתי פשוט קפצתי החוצה ממנו ואז הייתי צריכה למצוא את המשפחה שלי ומצאתי את אמא שלי ואחותי הקטנה

על מה חלמתם?