פענוח חלומות בס"ד

חלום על אמא, בסופר, קניות

קניות בסופר עם אמא שלי שנפטרה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני שנה בתאריך פברואר 07, 2024

פתרון החלום

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בסופר בחלום

סופר בחלום מלשון מרכז קניות חנות מצרכים מראה על צורך בלתי ממומש בחיי היום יום. לרוב מדובר על הצורך בזוגיות ובמציאת בן או בת זוג. העושר הגדול והבחירה המרובה שנראה שהכל ניתן להשגה מיידית ולבסוף נשארים ללא כלום וזה עולה ביוקר. המצרכים הם הצרכים שלנו לקשר חם, זוגיות ומיניות. סופר בחלום מלשון סופר הכותב ספרים הוא תקשורת עמוקה עם העולם שמעבר כפי שנאמר בערבית - מכתוב - הסופר הוא יודע כל וזה שכותב מה יהיה איתנו בחיים האלו, האם יהיה לנו מזל או כשלון זה הכל תלוי בסופר, לראות אותו בחלום סימן שרצה לראות אתכם. סופר בחלום מלשון לספור - ספירת מלאיף אנחנו בודקים מה עשינו עד היום ולאן הגענו ומה הספקנו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קניות בחלום

לפי האמונה הרווחת הנאות קטנות אך משמעותיות מהם החולם ישאב כח להמשיך במעשיו גם הם אינם קלים(עבודה ,לימודים..)


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

על מה חלמתם?