פענוח חלומות בס"ד

חלום על ילדים, לגן, שמחה, בכי, עליה, בכיתי, אמא

החלום קורה קצת לפני הכניסה לגן שלי כשהייתי קטנה. אמא לוקחת אותי לגן אבל משום מה אני לא רציתי להיות בגן הזה. או שלא רציתי ללכת לגן. בכיתי בכי מר. בחלום זה היה נראה שאפילו סבלתי מזה שאמא לוקחת אותי לגן. (בגלל הגן עצמו, לא בגלל שאמא היא זו שלוקחת אותי לגן) אבל אמא כאילו לא שמה לב והמשיכה לשכנע אותי שהגן הוא מקום טוב, ולהוליך אותי לכניסה כאשר על פניה הבעה שמחה. אני חושבת שהיא עשתה את זה כי היא נורא מיהרה לעבודה ורצתה להגיע בזמן ולא לאחר. הגענו לדלת הכניסה שבחלום, היא הייתה ממוקמת במקום אחר מאשר במציאות. היה רעש אחיד, כזה ששומעים שהגננת עושה פעילות לילדים, רק שבחלום הרעש היה יותר חזק ומבהיל (בחלום לא ראיתי את הגננת אבל זה לא חשוב), הילדים יושבים בשתי שורות זה אל מול זה, וכולם (אלה שהצלחתי לקלוט בחלום, שאגב, לא היו נראים כמו ילדים בגן אלא קצת גדולים יותר) עושים את אותה תנועה מרימים את היידיים לגובה הצלעות ומניחים על הברכיים ושוב מרימים לגובה הצלעות ושוב מניחים על הברכיים, לפי ה״קצב״ (הרעש האחיד). אמא מושיבה אותי במושב הפנוי הראשון שהיא רואה, שהוא בקצה השורה וקרוב לדלת הגן, אני עדיין בוכה, מסתכלת עליה במבט של ׳בבקשה תקחי אותי איתך, אני לא רוצה להיות פה׳, והיא יוצאת מהדלת. מבעד לחלון הזכוכית הקטן שבדלת אני רואה אותה מנופפת לי בחיוך בזמן שאני עוד בוכה. עד שנעלמה משדה ראייתי.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 3 שנים בתאריך מרץ 22, 2024

פתרון החלום

מה הפירוש של ילדים בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לגן בחלום

גן פרחים מסמל מעשה אהבה והרצון שלנו להתעלס. גן ילדים זה הרצון שלנו להביא צאצאים לעולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמחה בחלום

לפי האמונה הרווחת זהו חלום שאינו מבשר טובות. עליך להזהר מאוד, להיות חשדן בתקופה הקרובה. קשיים לא צפויים יפקדו אותך או אדם קרוב אליך אשר מופיע אף הוא בחלום. עליך להזהירו מקשיים בעבודה. לפי תודעה רוחנית תרתי משמע, שמחה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בכי בחלום

לפי האמונה הרווחת התגברות על "הפתעות", ובעיות לא צפויות ,אם החולם יפגין יותר אומץ לב בנסיון לפתור את הבעיות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עליה בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום על עליה רומז כי קיימת התקדמות והתקווה גדלה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בכיתי בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על ידיעה לא צפויה ועל שמחה רבה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

אני מוצאת את עצמי בתוך איסהייול משפחתי אני וילדים. שלי ושהגיעה דעת ארוחה הצהריים אמרתי לכולם אני הולכת לקנות לכולם כריך מקנקים שהגעתי למעדניה אני רואה שהרבה אנשים מזמיניםכריךעם ביצה עיין שהיה ניראה סוף הדרך שהגיע טורי בקשתי שני ביתי עיין הכריך וזה יצא ביצים גדולים ויפים והתעוררתי

הכל התחיל מזה שהלכתי לרופאת נשים והיא אמרה לי שהבדיקה מיוחדת ונעשית במקום אחר.. ואז יצאתי לדרך למקום הזה וראיתי בחורה שהייתה איתי במציאות ביום הבדיקה בעלה היה איתה והכניס לה פרפר (החלק של המחט שמתחבר לאינפוזיה רק בחלום לא היה אינפוזיה) לוריד (מסתבר שהוא רופא) הם היו חמודים אליי התחברתי אליהם גם באתי מרחוק ביקשתי מהם פנקייק מתוק ויצאתי לנהוג דרך ארוכה מאוד… בדרך האוטו שלי נכבה ובטעות שרטתי רכב של חבורת בנות הן התעצבנו הרכב היה בצבע ירוק בוהק יצאו מהאוטו רצו להרוס לי תרכב פתחו לי את הבאגז איכשהוא ואז בכיתי ופחדתי קצת ואמרתי להן שהלך המצבר והתנצלתי מאוד… הן היו נורא מתוקות והבינו את המצב וניסו לעזור ולהרגיע ואז שוב יצאתי לכביש לדרך ארוכה ובדרך הגעתי בטעות לאזור של ערבים והם עשו מהומה ופחדתי לדרוס ואז שוב פעם הרכב נתקע דווקא שם!!! ופחדתי נורא ואז נעלתי את הרכב אבל כנראה לא הספקתי כי נכנס לי איש זקן לאוטו וניסה לעזור כשביקשתי ממנו עזרה ואז הגיעה אשתו ניסיתי להניע כמה פעמים את האוטו רק בפעם השלישית זה הניע רגיל ונסעתי והוא כמובן יצא מהאוטו. נסעתי בדרך של הר ענק!!! וזה היה תלול מאוד מלא חול ומאוד עקום גבעה שממש יורדת באלכסון והצלחתי לנסוע למטה בדרך ואז חניתי איפשהו וכבר ירדתי לבד בלי הרכב ונאחזתי בשולחנות מסתבר שאנשים איכשהו עולים לשם עם הילדים ראיתי אמא וילדה יושבות שם אוכלות והייתי בשוק כי אפשר למות מהגובה זה שולחנות על הקצוות של ההרים ומאוד גבוה… מדובר על לפחות 100-50 מטר גובה הצלחתי לרדת והלכתי לקנות שוקולד בטעם פיצה מוזר…. אני יודעת ואז ראיתי שם ים עם סלעים קטנים והים היה יפה ומרגיע היה כבר שקיעה אכלתי שם וישבתי על החול היו שם עוד כמה אנשים שנרגעו ואני חושבת שבחלום חשבתי שיש לי עוד שעתיים נסיעה לבית… וזהו אני חושבת שישבתי להסתכל על השקיעה. אכלתי לאכול שקיות של אוכל כריכים חצי אכולים.. בלאגן ברכב שקט רוגע שלווה ים חוף

על מה חלמתם?