פענוח חלומות בס"ד

חלום על וילון, יריות, לבן, מדרגות, נשק, סיגריה, אקדח, חיילים, עלי

נשק וילה סיגריה חיילים יורים עלינו פעם מכסים תפנים גקט וילון לבן מדרגות מחבוא מתחת למשהו צועקים עלי אל תצאא ואני יוצא ואיך שאני יוצא החברה יריות רובה אקדח

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני שנה בתאריך יוני 22, 2024

פתרון החלום

מה הפירוש של וילון בחלום

לפי האמונה הרווחת באופן כללי מצביע על אופי קשה ומרדן של החולם שמקשה עליו ליצור יחסי אנוש עם סביבתו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יריות בחלום

לפי תודעה רוחנית יריות הן סימון וכיוון של יעדים, כלומר למקומות שאליהם כוונו הכדורים צריך להגיע.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבן בחלום

לפי תודעה רוחנית צבע לבן מראה על דרך חדשה חלקה שעליה אתה צריך לכתוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מדרגות בחלום

לפי האמונה הרווחת אם עולים - שאיפות מתגשמות ועלייה בסטטוס,קידום והצלחה.. אם יורדים - ירידה במעמד,אובדן ההכרה והביטחון.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נשק בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום שרומז על מחלוקות ויכוחים או מריבות עם מישהו מסביבתו הקרובה של החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סיגריה בחלום

לפי האמונה הרווחת באופן כללי מסמלת צורך של החולם בגיוון דבר מה בחייו. סגריה עשויה לסמל גם צורך בהרפייה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אקדח בחלום

לפי האמונה הרווחת מצביע על סכנה למישהו המקורב לחולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חיילים בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום רומז כי החולם עשוי למצוא את עצמו במרכז של ויכוח או מריבה גם אם לא התכוון לכך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עלי בחלום

לחלום על עצמך בחלום זה כמובן אחד החלומות השכיחים ביותר. נדיר מאוד שאנחנו חולמים חלום שאיננו מעורבים בו. ברוב החלומות אנחנו חלק מהחלום עצמו, ומתקשרים עם אחרים או חפצים דוממים בחלום. לעיתים בחלום אנחנו רק צופים אבל נדירים הם החלומות בהם אנחנו לא חלק מהחלום בכלל.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

יום אחד עצמתי את עיניי וחשבתי שקיבלתי חזיונות. דברים קורים לי שאני לא יכול להסביר אותם. רבנים, כוהנים ואימאמים מתעלמים ממני. באחד מחזיונותי הורמתי למעלה ועברתי לשמיים. בזמן שהועברתי, חרבות יצאו ממני — בסך הכול שבע בערך, אינני זוכר במדויק. כאשר כל החרבות יצאו ממני, הועברתי לכיסא. לפני היו הרבה מראות. ושולחן עגול עם אנשים שצפו בי. והאלוהים הביט בי. ונאמר לי לפתוח את החותמות. זה קרה מהר — אחת הייתה עגולה, כמעט תלת ממדית, היא הייתה לא במקומה והייתי צריך להחזיר אותה לאיחוד. הכל קרה מהר עד שהגעתי לאחרונה. היא נראתה כמו קוביית מטטרון וחותמת מטטרון. זאת לקחה קצת יותר זמן. אחרי שסיימתי את הכל הרגשתי קצת מותש כי זה דרש הרבה ריכוז. ואז האלוהים אמר לי להפוך את המפתח האחרון בתוכי. והוא הרים אותי, נתן לי כתר, ואמר לי שאהיה מלך. ושם את ידו על כתפי ואמר לי לחכות — הוא בא. וראיתי את הזעם שהוא עתיד להטיל. כמו חצים ענקיים בגודלם — ובולט מהם צלב אם אני זוכר נכון. כל העולם ירגיש זאת. --- **חזון שני** זה התחיל בצורה מוזרה — לא הייתי עייף אבל מסיבה כלשהי הרגשתי דחף לעצום את עיניי ולמצוא תנוחה נוחה. ואז הייתי נעול במקום. הרגשתי את נשמתי יוצאת לאט מגופי. נאמר לי להחזיר את כל החרבות. החרב הראשונה בלטה מסלע — לקחתי אותה בקלות. החרב השנייה הייתה מסוס לבן — הוא היה צריך להשתחוות לפניי לפני שנתן אותה לי כדי להכיר בי. זה לקח זמן מה אבל הוא ויתר עליה. החרב השלישית היא שם שאני תקוע עכשיו. היא שייכת לאביר שנראה כמו שד. שחור ואדום. הוא אמר לי — קח את החרב אם אתה יכול. החרב אדומה בצבעה עם גוון שחור. בכל פעם שהתקרבתי, ידי וזרועותי נעשו כבדות כל כך — כל כך כבדות עד שגרמו לגוף הפיזי שלי לזוז. ובכל פעם שהתקרבתי פקחתי את עיניי — מה שגרם לי להתחיל מחדש. הוא נתן לי שלוש הזדמנויות — כרגע כשלתי בכולן. פוקח את עיניי בכל פעם שאני מתקרב. אני יכול רק לפרש זאת כך שאני עדיין לא מוכן. אבל כשאהיה מוכן — גם הוא ישתחווה לפניי.

חלמתי שההורים שלי בבית ואני הלכתי לישון ויש עלייה לתורה לבן של אחותי וקמתי מאוחר אבא שלי הלך לשם ואני מחפשת את הבגדים ואחי הקן הכניס אותם למכונה את החולצה ואחותי עוד בבית והבן שלה צריך לעלות לתורה והיא מחפשת גם בגדים וראיתי איזה חולצה של אחותי עם קולב ווסט באפור אמרתי אני אלבש את החולצה

על מה חלמתם?