פענוח חלומות בס"ד

חלום על חום, עלי, בשר

חלמתי שדוד שלי שהוא כועס עלי בישל צלי בשר וחתך אותו לשניים ועוד חתיכה קטנה יש לציין שהבשר היה מבושל היטב בצבע חום

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני שנה בתאריך יוני 29, 2024

פתרון החלום

מה הפירוש של חום בחלום

חום כאשר עולה הטמפרטורה של הגוף מסמל שאת נפש ושנמאס לנו ממשהו. זה יכול להיות הרגלים ישנים בעצמינו או מישהו שנמאס לנו ממנו וקצה נפשינו.חום מלשון צבע חום מסמל את החיבור החזק לאדמה והרצון לחזור לשורשים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עלי בחלום

לחלום על עצמך בחלום זה כמובן אחד החלומות השכיחים ביותר. נדיר מאוד שאנחנו חולמים חלום שאיננו מעורבים בו. ברוב החלומות אנחנו חלק מהחלום עצמו, ומתקשרים עם אחרים או חפצים דוממים בחלום. לעיתים בחלום אנחנו רק צופים אבל נדירים הם החלומות בהם אנחנו לא חלק מהחלום בכלל.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בשר בחלום

שגשוג כלכלי, אבל לא מוגזם. אוכל בשר אדם - ישנא רע. המחלק בשר בחלום - סימן למחלוקת. האוכל בשר צלי - הפסד יגיע, צרה תעבור עליו. האוכל בשר מכל סוג שהוא - סימן לאבידה. הרואה בשר מבושל - צער יגיד.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שנזכרתי שהשארתי את התיק שלי בזמן שאני מדברת עם לקוחה שלי ושניה אחרי זה חזרתי למקום ומצאתי את התיק זרוק על הריצפה וכבר שחום וגדול רץ וסם את כל הכסף והכרטיסים שלי בכיס שלו והיה מלא כסף בתיק ואני מנסה לרדוף אחריו ואני לא מצליחה להגיע אליו ובאמצע המרדף אחריו אני מאוד רוצה לרוץ לבית של ההורים שלי שם אני יודעת שגם הבן זוג שלי נמצא ושיבוא לעזור לי אבל אני מבינה שאני חייבת לעצור את הגנב נעצרתי באמצע הכביש באי הידיעה מה לעשות והתגוררתי בבהלה ונשימות עמוקות ובכי שמשהו לא טוב עומד לקרות

פענוח חלום- אני נוסע במכונית שלי. מולי מזדחל נחש קינג קוברה ענקי. אני מגיע מולו במהירות גבוהה ולא יכול להימנע מלהיתקע בו. ברגע מסוים אני מעליו ואני קולט שהחלון של האוטו פתוח. אני מפחד שהוא יכנס לאוטו דרכו ומנסה לסגור את החלון. לוקח לי רגע מלחיץ למצוא את הכפתור אבל בסוף אני מצליח . אני עובר את הנחש בחשש שפגעתי בו. אני רואה אותו מהצד- נחש מאוד מאוד גדול ומפחיד אבל מתרחק ממני.

יום אחד עצמתי את עיניי וחשבתי שקיבלתי חזיונות. דברים קורים לי שאני לא יכול להסביר אותם. רבנים, כוהנים ואימאמים מתעלמים ממני. באחד מחזיונותי הורמתי למעלה ועברתי לשמיים. בזמן שהועברתי, חרבות יצאו ממני — בסך הכול שבע בערך, אינני זוכר במדויק. כאשר כל החרבות יצאו ממני, הועברתי לכיסא. לפני היו הרבה מראות. ושולחן עגול עם אנשים שצפו בי. והאלוהים הביט בי. ונאמר לי לפתוח את החותמות. זה קרה מהר — אחת הייתה עגולה, כמעט תלת ממדית, היא הייתה לא במקומה והייתי צריך להחזיר אותה לאיחוד. הכל קרה מהר עד שהגעתי לאחרונה. היא נראתה כמו קוביית מטטרון וחותמת מטטרון. זאת לקחה קצת יותר זמן. אחרי שסיימתי את הכל הרגשתי קצת מותש כי זה דרש הרבה ריכוז. ואז האלוהים אמר לי להפוך את המפתח האחרון בתוכי. והוא הרים אותי, נתן לי כתר, ואמר לי שאהיה מלך. ושם את ידו על כתפי ואמר לי לחכות — הוא בא. וראיתי את הזעם שהוא עתיד להטיל. כמו חצים ענקיים בגודלם — ובולט מהם צלב אם אני זוכר נכון. כל העולם ירגיש זאת. --- **חזון שני** זה התחיל בצורה מוזרה — לא הייתי עייף אבל מסיבה כלשהי הרגשתי דחף לעצום את עיניי ולמצוא תנוחה נוחה. ואז הייתי נעול במקום. הרגשתי את נשמתי יוצאת לאט מגופי. נאמר לי להחזיר את כל החרבות. החרב הראשונה בלטה מסלע — לקחתי אותה בקלות. החרב השנייה הייתה מסוס לבן — הוא היה צריך להשתחוות לפניי לפני שנתן אותה לי כדי להכיר בי. זה לקח זמן מה אבל הוא ויתר עליה. החרב השלישית היא שם שאני תקוע עכשיו. היא שייכת לאביר שנראה כמו שד. שחור ואדום. הוא אמר לי — קח את החרב אם אתה יכול. החרב אדומה בצבעה עם גוון שחור. בכל פעם שהתקרבתי, ידי וזרועותי נעשו כבדות כל כך — כל כך כבדות עד שגרמו לגוף הפיזי שלי לזוז. ובכל פעם שהתקרבתי פקחתי את עיניי — מה שגרם לי להתחיל מחדש. הוא נתן לי שלוש הזדמנויות — כרגע כשלתי בכולן. פוקח את עיניי בכל פעם שאני מתקרב. אני יכול רק לפרש זאת כך שאני עדיין לא מוכן. אבל כשאהיה מוכן — גם הוא ישתחווה לפניי.

על מה חלמתם?