פענוח חלומות בס"ד

חלום על עלי, מאוהב בי

חלמתי שמישהו שאני מכירה לא הפסיק להגיד לי כמה אני יפה ובחולם הוא ממש היה מאוהב בי ולא הפסיק להסתכל עלי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני שנה בתאריך יולי 19, 2024

פתרון החלום

מה הפירוש של עלי בחלום

לחלום על עצמך בחלום זה כמובן אחד החלומות השכיחים ביותר. נדיר מאוד שאנחנו חולמים חלום שאיננו מעורבים בו. ברוב החלומות אנחנו חלק מהחלום עצמו, ומתקשרים עם אחרים או חפצים דוממים בחלום. לעיתים בחלום אנחנו רק צופים אבל נדירים הם החלומות בהם אנחנו לא חלק מהחלום בכלל.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מאוהב בי בחלום

חלום שמישהו מאוהב בי שמישהו מתאב בך בחלום זה חלום נהדר. אלו חלומות מרוממי נפש וחיים אך לעיתים לאח שאנחנו מתעוררים מחלום כזה אנחנו חווים מפח נפש ומבינים כי אותו אדם לא באמת מאוהב בנו גם בחיי הערות בחיים האמיתיים אלא דבר זה היה רק חלום. אז מה זה בעצם אומר. ראשית זוהי משאלת לב שלנו אשר באה אלינו כאשר אין לנו יכולת להתנגד וצפה ועולה בתודעה. אולי אנחנו מעוניינים שאותו אדם אכן יאהב אותנו. לעיתים זה אכן המצב ורמזים שונים שנשלחים אלינו על ידי אותו אדם לא נקלטים במודע אבל במהלך החלמיה רמזים וסימנים אלו צפים ועולים ואנחנו מבינים כי אותו אדם באמת ייתכן ומאוהב בנו. במקרים רבים כאשר מישהו אומר שהוא אוהב אותנו בחלום דבר זה מסמן על רצון בקרבה והרגשת שותפות גורל ביחד עם אותו אדם.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

בעולם לא הייתי מאושר, היו לי בעיות. היה לילה. המוסלמים ניסו לכפות עלי להיות מוסלמי, והנוצרים ניסו לכפות עלי להיות נוצרי. כשעמדתי בחצר שלנו והסתכלתי סביב, ראיתי מסגד וכנסייה בקרבת מקום. אני לא קיבלתי אף דת. בחצר שלנו הייתה סולם נשען על הקיר. הסולם נראה אינסופי באורכו. הקצה שלו הגיע לשמיים. עליתי על הסולם והמשכתי לעלות. המשכתי לעלות, ולפתע ראיתי שכבר בוקר, האוויר מואר, והגעתי לקצה העליון של הסולם. עמדתי למעלה על הסולם. כשאני מסתכל סביב, הכול נראה כמו שמיים כחולים. כשאני מסתכל למטה, לא רואים את הקרקע. גם למטה הכול נראה כחול, הייתי בגובה רב מאוד. המקום היה מעניין ומשמעותי מאוד. בכף ידי היו סמלים של הנצרות והאסלאם – צלב וחצי ירח עם כוכב. פתחתי את ידי והשלכתי אותם לקרקע. לאחר מכן, אחרי שעצרתי על הסולם והסתכלתי סביב, נפלו סולם וחזרתי לעולמי הרגיל. אבל לא היה כמו קודם. הכול הרגיש לי נוח ולא הרגשתי בעיות. המצב שלי השתפר.

על מה חלמתם?