פענוח חלומות בס"ד

חלום על טביעה, יד, שעון, שעון יד

כמעט טביעה למערבולת ושבירת שעון יד יוקרתי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני שנה בתאריך יולי 30, 2024

פתרון החלום

מה הפירוש של טביעה בחלום

לטבוע בחלום, כאשר אנחנו רואים עצמינו טובעים. לרוב נכתב אני טובעת בחלום או אני טובע בחלום. אני מרגיש שאני טובע. מסמל עומס בעבודה, רגשות רבים אשר מציפים אותנו וקשה לנו התמודד איתם. ייתכן גם דברים מודחכים בתת-מודע שבאים עולים וצפים, רגשות, רצונות, תשוקות שונות יכולות להיות חזקות לבאופן לא מודע להטביע אותנו. מוצפים ברגשות. לעיתים חלום זה מראה שאנחנו עושים משהו יותר מידי, ונכנסו עמוק מדי אליו. כמו הפרעה כפייתית שחוזרת, התמכרות או אפילו הורי הליקופטר. באמונה הרווחת לחלום על טביעה מראה על קבלת סכום כסף גדול.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יד בחלום

יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שעון בחלום

לראות שעון בחלום או לחלום על שעון מסמל שיש משהו שאנחנו לא מסוגלים לעמוד בו, ייתכן ומדובר בזקנה, התבגרות, הפסד של משהו שעבר זמנו. לאשה לחלום על שעון יכול לסמל את השעון הביולוגי ורצון להביא ילדים. ייתכן משהו שלא הספקתם כבר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שעון יד בחלום

לפי תודעה רוחנית זמן שחולף


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני אצל מגדת עתידות והיא ואחיה מגלים לי בעזרת פענוח של אותיות שיש לי בת. למיטב זכרוני היה רשומים האותיות ת,נ,ב,צ. במקביל אני רואה על הרצפה עקרב לבן מתהלך לו. העקרב לא צבט אותי ולא נגע בי הוא היה רחוק ממני. אציין כי הנני בהריון ואינני יודעת עדין את מין הילוד.

נמצא באכסניה ופוגש בבחורה סקסית שרוצה לצפות בטלויזיה בתכנית על רבין. פתאום גיסי ואחותי מגיעים ויושבים איתנו . פתאום גיסי יוצא מהחדר וחוזר ומתחיל להתעלס עם הבחורה.אחר כך כולנו הולכים למסיבה.חוזרים לחדר שנראה נקי ומסוייד ומשופץ. הבחורה הסקסית נעלמת לי ואני רץ ערום לחפש אותה . מוצא אותה ומחזיר אותה לחדר.

עומד ליד תחנת אוטובוס בדרכי הבייתה פתאום אני רואה שטראמם ופמלייתו עומדים בתחנה והוא קורא לי לעלות איתו ולשבת לישוהאוטובוס מתחיל לנסוע ומגיע לאיזור מדברי ולא לאן שרצינו לנסוע. הנהג אומר שבסוף נגיע לגבעתיים שם אני גר כי זה קו האוטובוס שמגיע לשם. ליד הנהג תרמיל גדול שמתוכו יוצאות חיות משונות עם ראש ציפור כלב עם רגלים של יעןואני מתעורר

על מה חלמתם?