פענוח חלומות בס"ד

חלום על המטבח, חברים, כסף, סבא, בבית, הזוג, חברה, מישהו, מפה, בבית כנסת

חלמתי שאני צריכה כסף וידיד שלי אומר שיעזור לי ואז אנחנו הולכים לשבת עם חברים שלו מהמכינה והוא מתחיל לגעת בי ממש ואני אומרת לו להפסיק והוא אומר שזו הטובה שאני אעשה לו על זה שהוא ייתן לי כסף. אחרי יומיים חלמתי חלום אחר- חלמתי שאני נמצאת בבית של סבא וסבתא שלי עם מישהו שאני לא מכירה והוא כנראה בן הזוג שלי. פתאום עומד לו והוא מתחיל ממש לקחת אותי לשירותים ואני אומרת לו שאני לא מוכנה ולא רוצה וצועקת והוא לא משחרר ואז חברה הכי טובה שלי באה וצועקת עליו ולוקחת אותי ואז אני מדברת איתו על זה ואומרת לו שאני לא רוצה ככה וזה מוקדם מדי בשבילי והוא מבין ומחבק אותי ואז שוב מתחיל לקחת אותי לכיוון השירותים ואני צועקת ממש ומצליחה לרוץ לכיוון המטבח ושם יושבות 3 בנות לאכול אחת מהן היא איתי בבית כנסת ואת ה2 האחרות אני לא מכירה והזאת שאני מכירה אומרת די היא סתם עושה הצגות וזה ואחת אחרת אומרת לו תעזוב אותה לך מפה ואז הוא הולך ואומר לה אולי תבואי איתי? היא מתחילה ללכת ואני אומרת לה לא ללכת ואז אנחנו נשארות בסלון והוא נשאר במסדרון.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 11 חודשים בתאריך ספטמבר 02, 2024

פתרון החלום

מה הפירוש של המטבח בחלום

מטבח בחלום מסמל עשייה ורצון לעשות לבנות וליצור. לפי האמונה הרווחת תיתכן פרנסה גדולה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברים בחלום

לפי האמונה הרווחת מצביע על עזרה הדדית"חבר לעת צרה", ועל חיזוק הצד הגברי של החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כסף בחלום

לפי האמונה הרווחת מתפרש הן כאזהרה והן כסימן טוב, תלוי בהקשר .


 > קראו עוד

מה הפירוש של סבא בחלום

לפי האמונה הרווחת מייצג הגנה ורקע של יציבות, געגועים לימי הילדות חסרי הדאגה ולמסורת אותה ירשנו ממנו .


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הזוג בחלום

לחלום על הן הזוג שלנו או לחלום על בת הזוג שלנו יכול לסמל כמה דברים. אחד אלו הרגשות כלפי בן הזוג, אם העבר ואם בהווה עדיין תמיד קיימים לנו רגשות כל שהלם כלפי בן או בת הזוג בחלום. יכול להיות רגשות שליליים או רגשות של אהבה חיוביים. בן הזוג מאידך יכול להיות בחלום כמעין עזר כנגדנו ובעצם מיצג אותנו ואת מה שאנחנו היינו רוצים להשיג או חוששים מפניו בחיי היום יום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מישהו בחלום

לחלום על מישהו אחר או שמישהו עושה לנו משהו בחלום זה בעצם תמיד בוואות עצמיות. גם מישהו אחר בחלום מסמך ומיצג מחשבות והלכי רוח שונים בתוך החלום שלנו עצמו. אותה דמות שאנחנו תופסים בחלום היא הייצוג של אותו מישהו בחיים האימיתיים בהם אנחנו ערים. אין לחשוב שאם מישהו עשה לנו משהו רע בחלום אכן אותו אדם באמת רוצה להרע לנו יש לבדוק את שאר המוטיבים והסמלים בחלום כדי להבין האם באמת מדובר באותו יצוג של אדם או במחשבה שלנו. אך עם זאת יש לשים לב לאנשים אחרים חורשי רעה וייתכן שיופיעו אצלינו בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מפה בחלום

לפי האמונה הרווחת אם בחלומך עיינת במפת דרכים, החלום מרמז כיבקרוב תשתנה דרך החשיבה שלך. צפה לשינויים במקום עבודתך או במקום מגוריך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית כנסת בחלום

לחלום על בית כנסת זהו חלום על עולמך הפנימי וכיצד להתמודד עימו. זהו סימן שמישהו מלעמלה רוצה לכוון אותך. במידה וקוראים את הכתוב בבית הכנסת זהו סימן למכשול קשה שלבסוף ניתן להתגבר עליו


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי כאילו אני וחברים שלי היינו בחוץ במגרש בחום בחולות האווירה היתה מדברית וכאילו חטפו אותנו הטורקים/דרוזים הם לא היו ערבים פשוטים מוסלמים לוחית רישוי זרה היה להם בית ענק ועשיר והסתובבתי בבית הזה שלהם בהתחלה פחדתי ממש מהחטיפה אבל אז האמא בעלת בית אישה שם הייתה נחמדה אליי והיא שמרה עליי ונתנה לי להיות עם בטלפון וישר שלחתי מיקום לאמא שלי ופרטים על איפה אני בוואטסאפ ואחרי כמה זמן הצלחתי לברוח משם ורצתי מהר ממש ברחתי ועליתי על איזשהו רכב שגנבתי ממישהו ולא ידעתי לנסוע עליו על נפלתי ורצתי ברחתי מהשכונה ומהאזור זה היה שכונה של המוסלמים באור יום ואני רצה בחולות בחום אני איכשהו עליתי על אוטובוסים וסידרתי את זה והגעתי לעיר שלי זה היה חלום ממש מוזר ורע ומפחיד חטיפה לחטוף חטפו אני עצמי רצה בורחת

חלום על יונה אפורה חלמתי שאני ובעלי והבנות גרות בבית הישן של ההורים שלי בית ילדותי ורז אני עולה לקומה השלישית שהיה פעם חדר השינה של הוריי אחת הבנות שלי הייתה למעלה עם בגד ים לבן ואז פתחתי את המרפסת בחדר ואז יונה אפורה באה להיכנס ניסיתי להוציא אותה והיא לא שחררה אותי ממש תפסה לי בעור שאני לא העיף אותה היא לא השתוללה ולא ניסתה לתקוף

על מה חלמתם?