פענוח חלומות בס"ד

חלום על בכיתי, רב, בבית, בריחה, נשמה, תינוק, סבתא

שלום רב, חלמתי שאני נמצאת בבית עם הרבה ערבים ויהודים. אני וכל היהודים מנסים לתכנן בריחה מהבית הגענו לחדר כלשהו וראינו את הערבים מתקלחים ואישה שהיתה בתוך הבית אמרה לנו שהערבים שמתקלחים בכל אחד מהם יש נשמה שנפטרה ופתאום סבתא שלי מופיעה היא היתה יפה ומאוד התלהבתי ושמחתי שראיתי אותה. שאלתי אותה, מה יהיה איתי? ומה עם תינוק? (מתי יהיה לי תינוק) היא דיברה בפרסית (שפת האם שלה) היה לי קשה מאוד להבין ואמא שלי פתאום הופיעה ואמרה לה למה את מדברת איתה בפרסית? תגידי לה, פורים, ניסן והיא השיבה ואמרה, לא ניסן הזה, ניסן הבא. אני בכיתי ואמרתי שגם ככה קשה ליושתעזור לי כי קשה לי.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך ספטמבר 23, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של בכיתי בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על ידיעה לא צפויה ועל שמחה רבה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רב בחלום

רב מלשון רבי, רבן, לחלום שפוגשים רב, זה גדול בתורה, קשר לעולם שמעבר, השכינה שורה, כאן מישהו אומר עלייך דברים טובים. רב מלשון מריבה זה תלוי השר של החלום והחולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בריחה בחלום

לפי האמונה הרווחת עליך להזהר מפני אדם הקרוב אליך או שאותו אתה מכבד, משום שהוא מתחבר עם אנשים החותרים נגדך וקושרים נגדך כדי להפילך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נשמה בחלום

לפי האמונה הרווחת האני הפנימי, ניצוץ החיים,ההויה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תינוק בחלום

לפי האמונה הרווחת תינוק ללא הקשר מיוחד מסמל אושר שמחה ושלווה, ברוב המקרים על כשרונות חבויים, של החולם,שלא באים לידי ביטוי והגשמה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סבתא בחלום

לפי האמונה הרווחת מייצגת נסיבות של הגנה ורקע של יציבות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?