פענוח חלומות בס"ד

חלום על התריסים, בית חדש, דלת, בית

דלת שהמנעול לא תקין והדלת יוצאת מהצירים. הבית הוא בית חדש התריסים סגורים

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך ספטמבר 28, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של התריסים בחלום

תריסים בחלום מסמלים לפי האמונה הרווחת מישהו שיוצא נגדנו ואנחנו מתעלמים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית חדש בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמל זוגיות פורחת,יחסי אהבה ואמון עם בני הזוג.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דלת בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חלמת על דלת של בית הוריך – צפויים לך הצלחה ושפע.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בית בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני המשיח ושאני רואה את בית המקדש נבנה עם פיגומים ורק אני מצליח לראות אותו אף אחד אחר לא, הולך למבנה רואה כדים מאובקים שובר את אחד מהם ורואה תאריך כד טבת. לאחר מכן אני נמשח למשיח עליי רומח ובגדי לבן, וסוף החלום נגמר שבית המקדש בנוי ואני נמשך למעלה ללא שליטה

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?