פענוח חלומות בס"ד

חלום על תולעים, מסריח, נמלים, עזרה, לנקות, הפה

חלמתי שהפה שלי מסריח ושיש מוגלה יצאו משם תולעים רבים לבנים וראיתי שיש משם נמלים שחורות גדולות והשניים שלי רקובים המסריחים המנהלת שלי עזרה לי לנקות את הפה אחרי שנידונו את הפה נשאר היה לתקן את השיניים. מה זה אומר?

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך אוקטובר 06, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של תולעים בחלום

פתרון חלומות על תולעים מסמל משהו חלש ושלילי. החולם מרגיש שמשהו בחייו נהרס או נפגע. דעתו לא טובה על עצמו וחש נחות יחסית לסביבה. עוד פרוש לחלום על תולעים מסמל אנשים בסביבה שלנו אשר אינם אמינים. תולעים מייצגים אדם כלשהו אשר ניסה לרמות אותנו או לחילופין אדם בחיינו שאנו לא סומכים על המילה שלו ובעיקר על האינטרסים שעומדים מאחוריו. על פי תורת חלומות ופירושם, חלומות על תולעים מהווים סימן אזהרה מפני כך שאדם כלשהו עלול לגרום לנו לנזק לאחר שאנו נתנו בו אמון ובטחנו בו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מסריח בחלום

לחלום על משהו מסריח בעל ריח לא טוב בחלום יכול להצביע על כמה דברים. על פי האמונה הרווחת ייתכן ומדובר במחלה אצל החולם שעדיין לא התגלתה. באופן יותר כללי משהו מסריח בחלום מראה על משהו בחיי החולם שלא נראה טוב, ייתכן ועסקה מתקדמת, קניית בית, אירועים משפחתיים שמשהו לא נראה בהם טוב ולא מסתדר לפי ההגיון מתערבב בחלום ונראה כמשהו מסריח.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נמלים בחלום

נמלים כאשר הן מופיעות בחלום הן יכולות לייצג צרות רבות וקטנות, כמו הרבה מאוד דברים שיש לטפל בהם והרבה משימות לבצע. לסלק נמלים בחלום זה מראה שיש הרבה צרות קטנות ומשגעות. נמלים גם כן יכולות לסמל את העסקנות והעבודה הקשה. נמלה גדולה בחלום תרה שמשהו טוב עומד לקרות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עזרה בחלום

לפי האמונה הרווחת לעזור למישהו בחלום מבשר על כך שתצליחו בניסיונותיכם לתפוס מעמד יותר גבוה בחברה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לנקות בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולמת נשואה, והיא עושה ניקיון בחלום – זה רמז שהיחס אליה מצד בעלה ישתפר בקרוב, וילדים ירגישו טוב ונעים בבית.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הפה בחלום

הפה שלנו בחולם הוא הצורך להתבטא. החולם לא מוצא את הדרך הנכונה להביע את עצמו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי בעבודה והמנהלת שלי טטאניה ביקשה ממני לנקות את החדר עבודה אמרתי אין בעיה התחלתי לנקות ושהגעתי חמיגרות של הארון אני פותחת אותם כדי לנקות פתאום קפצו מהמכירות כמויות של ג'וקים שאיפשר להשתלט עליהם ולכן יצאתי מהחדר וביקשתי ששלחו מנקה שינקה והתעוררתי

הכל התחיל מזה שהלכתי לרופאת נשים והיא אמרה לי שהבדיקה מיוחדת ונעשית במקום אחר.. ואז יצאתי לדרך למקום הזה וראיתי בחורה שהייתה איתי במציאות ביום הבדיקה בעלה היה איתה והכניס לה פרפר (החלק של המחט שמתחבר לאינפוזיה רק בחלום לא היה אינפוזיה) לוריד (מסתבר שהוא רופא) הם היו חמודים אליי התחברתי אליהם גם באתי מרחוק ביקשתי מהם פנקייק מתוק ויצאתי לנהוג דרך ארוכה מאוד… בדרך האוטו שלי נכבה ובטעות שרטתי רכב של חבורת בנות הן התעצבנו הרכב היה בצבע ירוק בוהק יצאו מהאוטו רצו להרוס לי תרכב פתחו לי את הבאגז איכשהוא ואז בכיתי ופחדתי קצת ואמרתי להן שהלך המצבר והתנצלתי מאוד… הן היו נורא מתוקות והבינו את המצב וניסו לעזור ולהרגיע ואז שוב יצאתי לכביש לדרך ארוכה ובדרך הגעתי בטעות לאזור של ערבים והם עשו מהומה ופחדתי לדרוס ואז שוב פעם הרכב נתקע דווקא שם!!! ופחדתי נורא ואז נעלתי את הרכב אבל כנראה לא הספקתי כי נכנס לי איש זקן לאוטו וניסה לעזור כשביקשתי ממנו עזרה ואז הגיעה אשתו ניסיתי להניע כמה פעמים את האוטו רק בפעם השלישית זה הניע רגיל ונסעתי והוא כמובן יצא מהאוטו. נסעתי בדרך של הר ענק!!! וזה היה תלול מאוד מלא חול ומאוד עקום גבעה שממש יורדת באלכסון והצלחתי לנסוע למטה בדרך ואז חניתי איפשהו וכבר ירדתי לבד בלי הרכב ונאחזתי בשולחנות מסתבר שאנשים איכשהו עולים לשם עם הילדים ראיתי אמא וילדה יושבות שם אוכלות והייתי בשוק כי אפשר למות מהגובה זה שולחנות על הקצוות של ההרים ומאוד גבוה… מדובר על לפחות 100-50 מטר גובה הצלחתי לרדת והלכתי לקנות שוקולד בטעם פיצה מוזר…. אני יודעת ואז ראיתי שם ים עם סלעים קטנים והים היה יפה ומרגיע היה כבר שקיעה אכלתי שם וישבתי על החול היו שם עוד כמה אנשים שנרגעו ואני חושבת שבחלום חשבתי שיש לי עוד שעתיים נסיעה לבית… וזהו אני חושבת שישבתי להסתכל על השקיעה. אכלתי לאכול שקיות של אוכל כריכים חצי אכולים.. בלאגן ברכב שקט רוגע שלווה ים חוף

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

על מה חלמתם?