פענוח חלומות בס"ד

חלום על נמלים, עבר, עלי, קטנים, דוד, דם, מיני

חלמתי שאחרי שעלו על דוד שלי כול מיני נמלים או דברים קטנים כאלה ואכלו אותו לאט לאט והוריד לו דם מכול הגוף זה עבר אלי ואל הכלב שלי ושזה היה עלי צעקתי והורדתי תחולצה וישר התיעוררתי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך אוקטובר 09, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של נמלים בחלום

נמלים כאשר הן מופיעות בחלום הן יכולות לייצג צרות רבות וקטנות, כמו הרבה מאוד דברים שיש לטפל בהם והרבה משימות לבצע. לסלק נמלים בחלום זה מראה שיש הרבה צרות קטנות ומשגעות. נמלים גם כן יכולות לסמל את העסקנות והעבודה הקשה. נמלה גדולה בחלום תרה שמשהו טוב עומד לקרות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עבר בחלום

לפי האמונה הרווחת צורך להפיק מידע נוסף מאירוע או חוויה שחלפו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עלי בחלום

לחלום על עצמך בחלום זה כמובן אחד החלומות השכיחים ביותר. נדיר מאוד שאנחנו חולמים חלום שאיננו מעורבים בו. ברוב החלומות אנחנו חלק מהחלום עצמו, ומתקשרים עם אחרים או חפצים דוממים בחלום. לעיתים בחלום אנחנו רק צופים אבל נדירים הם החלומות בהם אנחנו לא חלק מהחלום בכלל.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קטנים בחלום

דברים קטנים בחלום מסמלים דברים חסרי חשיבות או זניחים בחיינו. דברים קטנים גם יכולים לרמוז עד דברים שלא שמנו לב אליהם ונתפסים כמו דברים חסרי חשביות אך בעלי מסר מאחוריהם ובהחלט אינם זניחים. בנוסף דברים קטנים בחלום יכולים לרמז על דברים שאינם ברורים לנו עד הסוף ועלינו לרדת לעומקם של דברים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דוד בחלום

לפי האמונה הרווחת לשמוע חדשות עצובות


 > קראו עוד

מה הפירוש של דם בחלום

דם ברגל: לפי תודעה רוחנית אזהרה דם בעיניים: לפי תודעה רוחנית מעלים עין דם בראש: לפי תודעה רוחנית מחשבות רעות דם על הרגליים: לפי תודעה רוחנית זהירות בדרכים דם מאף: לפי תודעה רוחנית זהירות דם באצבע ברגל: לפי תודעה רוחנית זהירות בדרך בה אתה בוחר דם בתוך הפה: לפי תודעה רוחנית זהירות ממה שאתה הולך לומר דם מהטבור לבן זוג או לבן משפחה: לפי תודעה רוחנית אזהרה דם כתום: לפי תודעה רוחנית משיכה מינית מופרזת דם מהאוזן: לפי תודעה רוחנית לא מקשיב


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי בתוך איסהייול משפחתי אני וילדים. שלי ושהגיעה דעת ארוחה הצהריים אמרתי לכולם אני הולכת לקנות לכולם כריך מקנקים שהגעתי למעדניה אני רואה שהרבה אנשים מזמיניםכריךעם ביצה עיין שהיה ניראה סוף הדרך שהגיע טורי בקשתי שני ביתי עיין הכריך וזה יצא ביצים גדולים ויפים והתעוררתי

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

על מה חלמתם?