פענוח חלומות בס"ד

חלום על בבית, סוס, שחור

ראיתי סוס שחור שנמצא אצלי בבית בכל מקום

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך נובמבר 03, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סוס בחלום

סוס:לפי תודעה רוחנית מציין כוח, און. סוס חום:לפי תודעה רוחנית גבר שחום סוס ירוק:לפי תודעה רוחנית שמועה טובה בדרך אליך סוס באוטובוס איתי ועם חברה:לפי תודעה רוחנית אין לך שליטה בלעדית סוס ענק ומדבר:לפי תודעה רוחנית גבר דוממנטי בחייך סוס סגול:לפי תודעה רוחנית פגישה עם אדם רוחני מאוד סוס טובע:לפי תודעה רוחנית משהו שנתפס בעניך כחזק מאבד מערכו


 > קראו עוד

מה הפירוש של שחור בחלום

הצבע השחור הוא העדר כל הצבעים. ולכן הוא צבע מגן ואוטם. זה הזמן לנתץ מיתוס ולהסביר כי הצבע השחור, אינו מסמל דברים שליליים, כי אם עוזר להפטר מהם. זהו למשל צבע חזק מאד כמגן נגד עין הרע, לכן משתמשים בנר שחור בטקסים מאגיים. הצבע השחור סופג את האנרגיות השליליות אליו, ומכאן כוחו. הצבע השחור מסמל הגנה מצד אחד אולם גם הוא מייצג סגירות מצד שני. אלו הם שני הצדדים של השחור ובחיים צריך למצוא את האיזון בין הרצון שלנו להגן על עצמנו ולהתגונן לבין הסגירות וחוסר התקשורת המתלווה לכך. חלום בו מופיע צבע זה עוסק בהגנה וסגירות. אולי אנו חוששים מהבאות ומתגוננים יתר על המידה, היכן אנו מרגישים פגיעים? ייתכן והמגננה גובה מחיר כבד שכן התוצאה היא שאנו נסגרים והופכים פחות חברותיים.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני ובן זוגי נמצאים בבית שלי, אני שומעת רעש מכיוון מרפסת הכביסה, אני אומרת למוטי שאני שומעת אנחנו מסתכלים לראות מה זה,, זה בסדר תחלה נראה משהו קטן אבל אחר כך אני מבינה שזה לחישה של נחש. ואז הנחש זוחל בסלון לכיוון שלי, זה מפחיד ומגעיל אותי , מוטי תופס אותו, אנחנו מנסים לחשוב מה לעשות איתו,, מוטי הולך וחוזר בזמן שאני מסתכלת באינטרנט על לוכד, נחשים, כשהוא חוזר אני שואלת אותו איפה שם את הנחש, הוא אומר לי, בשירותים המטונפים של טלי.ואז,אני רואה שאנחנו בדירה אחרת, זה לא הבית שלי, תחושה של דירת שירות של קיבוץ.

על מה חלמתם?