פענוח חלומות בס"ד

חלום על אמבטיה, בבית, ההורים, יום, יום הולדת, ילדים

היה לי יום הולדת ואמא ואבא שלי לא היו בבית והייתי עם השמרטפית שלי והילדים בכתה. ישבנו על הספה הצהובה בסלון וכל פעם שלא שמתי לב שורה של ילדים נעלמה. אני והשמרטפית שלי נכנסו לחדר אמבטיה של ההורים שלי ואמא ואבא שלי היו בעבודה. היה דרקון ענק בצבע כתום שהשמיד את כל העולם ואמא ואבא שלי היו במשרד שלהם ואז אני והמטפלת היינו האחרונות שמשארו בעולם.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך דצמבר 08, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של אמבטיה בחלום

לפי האמונה הרווחת טיהור מוסרי ו"שטיפת" פחדים ודברים של חוסר זהירות מהעבר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יום בחלום

לפי האמונה הרווחת שיפור ענייניכם והכרויות נעימות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יום הולדת בחלום

לפי תודעה רוחנית להיות באירוע משמח


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילדים בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני ואישתי היום הולדת שלי שהיא אירגנה לי , זה היה כמו מסיבת סקס בסטייל bdsm , היא סגרה את המקום עם כל מיני אנשים ואף אחד לא התייחס אליי , לעומת זו היא היית עם מישהו שם . אחרי זה הלכתי לאותו מקום לבד כי אמרו לי לחזור לשם אחת הבנות . שהגעתי גם בקושי התייחסו אליי ואחרי זה הגיע משטרה והבריחה את כולם

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

חלמתי על פיל גדול שחור עם שערות שחורות שיורד מהשמיים והיו אצלי מלא אנשים בבית היה משטרה ההורים שלי וכו ואני אומרת להם יש פיל שנופל זה מסוכן הם לא מקשיבים והוא נופל לי במרפסת ואז הוא קם ואני אומרת לכולם תברחו אמרתי לכם וכולם מתחילים לברוח והוא פשוט ניפץ לי את החלון של המרפסת וכולם התחילו לרוץ כל אחד לכיוון אחר אני לקחתי את הילדים שלי וברחתי לבניין אחר וכל פעם עוברת למקום אחר

על מה חלמתם?