פענוח חלומות בס"ד

חלום על מים, מין, מיני, מתחת למים, נהר, שם, גשר, מדרגות

אני הולכת על גשר ויש מים מתחת מין נהר עם עלים ירוקים כמו שצפרדעים יושבים עליהם בביצה וככל שאני מתקדמת ככה הגשר בתוך המים יש גם חבלים למעלה ובצדדים של הגשר ואסור לי לגעת במים אז אני מנסה כמה שיותר מהר וזהירות לחצות את הגשר בהמשך הוא נהיה מדרגות מעץ והן מתחת למים ונשאר או לעלות דרך החבל או להיכנס למים אז התאמצתי קצת ונעזרתי בחבלים בסופו של דבר חציתי אותו בלי לגעת במים .לפי מה שזכור אנשים היו במד השני  של הגשר וחיכו לי  ואחרי זה הגענו למקום מוזר עם כל מיני מכונות והיו שם גם קסמים מוזרים 

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך דצמבר 09, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של מים בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לברכה


 > קראו עוד

מה הפירוש של מין בחלום

חלומות על מין יכולים להבצעי על כמה דברים שונים. לחלום שבן הזוג או בת הזוג שלכם בוגד או בוגדת בכם. יתכן שלא תמיד אתם אלו שתהיו במרכז החלום על מין; למעשה, זה יכול לקרות לכם שתמצאו את עצמכם חולמים על אנשים אחרים מקיימים יחסי מין, כמו בן או בת זוג, חברה או חבר, למשל. אם אתם מדמיינים את בן זוגכם בוגד, זה יכול להיות שאתם לא בטוחים מספיק בתוך במערכת היחסים שלכם וצריכים לחשוב איך לדבר על הדברים. חלומות על שליטה מינית, לשלוט או להשלט בחלום כל חלומות הקשורים לנושאי שליטה (היותם דומיננטיים במיוחד או רצון לתוקפנות), יכולים להיות סמל לבעיות שליטה אחרות שקורות בחייכם. חשבו על עבודה, מערכת היחסים שלכם ואיך אתם מרגישים בסביבת החיים האמיתית שלכם. חולמים שאתם שוכבים או מקיימים יחסי מין אם מישהו "אסור" כמו קרוב משפחה או מכב מהעבודה, אפילו חבר קרוב. כל האנשים האלה עשויים להראות בלתי הולמים, מכיוון שהקשרים שלכם איתם לא אמורים להיות קשרים בעלי אופי מיני מעיקרו כלל וכלל. "זו הדרך של התת מודע לשחרר את התחושה, את הפיתוי, לאמת אותה ולעבד אותה כראוי". בסיום החלום שאלו את עצמכם: "מה ההקבלה של הדימוי / האובייקט / האדם / האירוע הזה בחיי ברגע זה?" תפקידו של המוח שלכם הוא ליצור אסוציאציות, לחבר את הנקודות ולהרגיש את העולם - ולכן מה מסמל אותו אדם עבורכם. האם זו חיבה ואהבה שאתם רוצים להרגיש קרבה ? או אולי מדובר בנסיון לפייס מריבה ?


 > קראו עוד

מה הפירוש של מתחת למים בחלום

לפי תודעה רוחנית מרגיש כי אין לך למה לשאוף


 > קראו עוד

מה הפירוש של נהר בחלום

לפי האמונה הרווחת שינויים צפויים בחיי החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גשר בחלום

לפי תודעה רוחנית קיים קשר בין שני נושאים או שתי דרכים


 > קראו עוד

מה הפירוש של מדרגות בחלום

לפי האמונה הרווחת אם עולים - שאיפות מתגשמות ועלייה בסטטוס,קידום והצלחה.. אם יורדים - ירידה במעמד,אובדן ההכרה והביטחון.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני ואישתי היום הולדת שלי שהיא אירגנה לי , זה היה כמו מסיבת סקס בסטייל bdsm , היא סגרה את המקום עם כל מיני אנשים ואף אחד לא התייחס אליי , לעומת זו היא היית עם מישהו שם . אחרי זה הלכתי לאותו מקום לבד כי אמרו לי לחזור לשם אחת הבנות . שהגעתי גם בקושי התייחסו אליי ואחרי זה הגיע משטרה והבריחה את כולם

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

על מה חלמתם?