פענוח חלומות בס"ד

חלום על בדם, מישהו, מראה, מראה שבורה

חלמתי על מראה שבורה והיא הייתה מלאה בדם כיאלו ניסתי להרוג מישהו

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך מרץ 22, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של בדם בחלום

הרואה ששתה דם - יינצל מצרה. הרואה שיצא דם מגופו ולא התגולל בו - חטאיו מזכירים, וא"א בריאות תהיה לו. הרואה שישתין דם - אשתו מפלת נפלים. ראיית דם בחלום - סימן רע. עני הרואה שמקיא דם אדום - יעשיר. הרואה שירק מעט דם - אויביו מתנכלים לו. הרואה שמהלך בשלולית דם - צרה תבוא עליו, או שימות אחד מאויביו. הרואה שדם זב מגופו - צער יגיד. המקיז דם - עוונותיו נמחלים. הרואה דם שותת מגופו - הפסד יגיד. הרואה ששתה דם - יינצל מצרה. הרואה אדם אחר מדמם - יעמוד למשפט. הרואה שיורק דם - יעמוד למשפט. הרואה ששואבים את דמו - יפסיד כל רכושו. עני הרואה שהוא שואב דם מאחר - יעשיר. הרואה שיצא דם מנחיריו - יחלה ויתרפא. ואם נתלכלך בדם - יורה הפסד בממונו. אם התלכלך בדם - הפסיד ממונו. הנושא כלי מלא דם - יתגלו עוונותיו. המקיז דם מחוטמו - יתמעטו ימיו. דם בכתפיו - יאבד דבר גדול. דם בזרועותיו - הפסד מעט יבוא לו. דם או דימום מרמזים על מחלה או אף על מוות. מיקום הדימום יכול לכוון לזיהוי המחלה. דימום מהאף - מרמז על בעיות רומנטיות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מישהו בחלום

לחלום על מישהו אחר או שמישהו עושה לנו משהו בחלום זה בעצם תמיד בוואות עצמיות. גם מישהו אחר בחלום מסמך ומיצג מחשבות והלכי רוח שונים בתוך החלום שלנו עצמו. אותה דמות שאנחנו תופסים בחלום היא הייצוג של אותו מישהו בחיים האימיתיים בהם אנחנו ערים. אין לחשוב שאם מישהו עשה לנו משהו רע בחלום אכן אותו אדם באמת רוצה להרע לנו יש לבדוק את שאר המוטיבים והסמלים בחלום כדי להבין האם באמת מדובר באותו יצוג של אדם או במחשבה שלנו. אך עם זאת יש לשים לב לאנשים אחרים חורשי רעה וייתכן שיופיעו אצלינו בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מראה בחלום

לפי האמונה הרווחת השתקפות ההווה והעבר.החולם מוצא את עצמו ומבין לאן עליו ללכת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מראה שבורה בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מבשר מצוקה קשה, לעיתים גם מוות פתאומי של קרוב משפחה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

הייתי בבית של סבא וסבתא זכרונם לברכה, בהתחלה ידעתי שאני בבית של סבא וסבתא, אבל לא הייתי בטוחה איזה מהם (מצד אבא או אמא, כי החדר שהיינו בו היה קיר תכלת ולאף אחת מהם אין קיר כזה...) המראה הייתה במקום כמו שאני זוכרת, הבית היה נראה קצת שונה בהתחלה, החדר שינה של סבא וסבתא ז"ל היה אחרת... המיטה הייתה צמודה לקיר אחר ומול הכניסה היה חלק שלא היה.. היו שם ספרי תורה או כיסויים של ספרי תורה. גם אחותי ואמא שלי היו בחלום הזה, וגם סבא שלי ז"ל, לפי היציאה של הבית ידעתי שזה הבית של סבא וסבתא מצד אמא ז"ל. גם חבר שלי היה בחלום. היה איזה אירוע שהיינו אמורים ללכת אליו כנראה... כולנו... אחותי בכלל דיברה על לנסוע לבאר שבע, ואני אמרתי שאם כבר אז למרכז.. אני לא זוכרת כל כך הכל ומה בדיוק היו המילים שכולם אמרו, אבל אני זוכרת משהו בנוגע לגומייה לשיער. אם אני לא טועה, אני אמרתי לאודלייה (אחותי) אם היא רוצה את הגומייה שלה

על מה חלמתם?