פענוח חלומות בס"ד

חלום על אחיין, המשפחה, ילדים, נפטר, שמחה

אחיין נפטר וכל המשפחה שמחה ומביאים עוד ילדים לעולם

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך דצמבר 16, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של אחיין בחלום

לפי האמונה הרווחת אם הוא נראה טוב בחלום – סימן שמצב כלכלי שלכם ישתפר כך שכבר לא ידאיג אתכם. אם הוא לא נראה טוב – צפויות לכם אכזבות ודאגות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של המשפחה בחלום

לחלום על משפחתך זה בטחון חום ואהבה. אך גם מרירות, קנאה או תחרות. תלוי בצב מערכת היחסים שלך עם משפחתך. לחלופין, זה יכול להעיד על כמה שאתה תלוי במשפחתך, במיוחד אם בני המשפחה מופיעים בחלומות חוזרים. שקול גם חשיבות של חבר משפחה מסוים ואת מערכת היחסים איתו.לראות משפחה של אדם אחר בחלומך מסמל אחדות. החלום מנסה להזכיר לך שברים רבים בחייך חולפים אך המשפחה תישאר לעד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילדים בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נפטר בחלום

לפי האמונה הרווחת אינו מציין מוות פיזי אלא חיים ארוכים ובריאים. מוות יכול לציין התחדשות של החולם בה הוא נפטר מכעסים,אכזבות,דפוסי חשיבה וכל מה שכבר אינו עובד עבורו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמחה בחלום

לפי האמונה הרווחת זהו חלום שאינו מבשר טובות. עליך להזהר מאוד, להיות חשדן בתקופה הקרובה. קשיים לא צפויים יפקדו אותך או אדם קרוב אליך אשר מופיע אף הוא בחלום. עליך להזהירו מקשיים בעבודה. לפי תודעה רוחנית תרתי משמע, שמחה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

חלמתי שהייתי קטנה שפתאום יש גאולה כולם בוכים סבתר רבה שלי לםני שנפטרה יורדת מי סולם הכבוד אחריה משה ואהרון והם מסתכלים עלי ואני כולי בוכה ואז נהיה אור והם לוחשים לי באוסן את תצילי את העם הזה ואז הם נתנו לי ספר ובספר הייתה מילה קטנה של איילת השחר

על מה חלמתם?