פענוח חלומות בס"ד

חלום על לבן, מסע, סבי, סדין לבן, ריח, גברים, הביתה

חלמתי אל סבי שמת לפני עשרים שנה שהוא נכנס אליי הביתה ולא מדבר ונראה כי עשה מסע ארוך , הוא נכנס לחדר שלי (שלא נראה כמו החדר שלי במציאות), ומת במיטה שלי ולוקח זמן עד שאבי מפנה אותו מהחדר (יומיים), יש כבר ריח ואז כמה גברים מובילים את הגופה המכוסה סדין לבן אל מחוץ לבית

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך דצמבר 23, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של לבן בחלום

לפי תודעה רוחנית צבע לבן מראה על דרך חדשה חלקה שעליה אתה צריך לכתוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מסע בחלום

לפי האמונה הרווחת בשורה על שינויים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סבי בחלום

סבא בחלום הוא דמות שומרת ומעל לדמות אבהית מסמלת החלטה או גאווה בחלום.לראות קרוב משפחה שנפטר בחלום כמו סב שנפטר, לפי האמונה הרווחת, מראה על רווח גדול צפוי ופרנסה קרובה גדולה. מאידך לראות סבא שמת בחלום מראה באופן ישיר על געגועים ועל משהו לא פתור שיש לנו עוד לבצע ולעשות. אם המת מנסה לדבר אלינו בחלום הכוונה שאנחנו חייבים לשנות את דרכינו, ואם המת מאושר ושמח זה מסמל שאנחנו בדרך הנכונה. אם המת מסתכל עלינו בחלום אך לא מדבר סימן שיש לנו החלטה חשובה שעלינו לקבל.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סדין לבן בחלום

לפי האמונה הרווחת לאישה צעירה לפרוס סדין לבן בחלום מבשר שמחה ממפגש עם אנשים קרובים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ריח בחלום

לפי תודעה רוחנית תחושה העולה מהזיכרון של החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גברים בחלום

לחלום על גברים רבים ולראות גברים בחלום יכול לסמן כמה דברים. לפי האמונה הרווחת גברים מסמלים בשורות שמגיעות ומעשים שיש לעשות. לאישה לחלום על גברים רבים יכול לסמל רצוך לזוגיות, דיני אישות וילדים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הביתה בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

אני וחבר שלי מהצבא, שהיה איתי בשירות הסדיר, נכנסים לכלי שנראה כמו שילוב של רכב וצוללת. אנחנו מתחילים לצלול לעומק הים. ככל שאנחנו יורדים, אנחנו רואים יצורים ענקיים ומפחידים – דיונונים עצומים ועכבישים מוזרים. התחושה היא שיש שם עולם לא מ וכר ומאיים. הקטע המוזר הוא שככל שיורדים לעומק, אי אפשר באמת להסתכל למטה. יש תחושה של חושך ושל משהו נסתר שלא ניתן לראות, כאילו לא יודעים מה מחכה בהמשך. מדי פעם אנחנו חייבים לעלות לפני המים כדי לנשום, ואז שוב יורדים להמשיך במסע. כל הירידות והעליות יוצרות תחושה של מתח והישרדות. בסוף, בדיוק כשאני עדיין בתוך החלום, אחד העכבישים נוגע לי באשכים – ובאותו רגע אני נבהל ומתעורר בבת אחת

על מה חלמתם?