פענוח חלומות בס"ד

חלום על תה, חברה, שם

ישבתי עם המנהל שלי לשתות תה אחרי זה נסעתי לאיזה מקום שהוא שלך אותי היה שם מלא תוכים ופיל שניסה למחוץ אותי אחרי זה הוא לקח לי תטלפון וראה תמונות של חברה שלי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך ינואר 02, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של תה בחלום

שתיית תה בחלום מסלמת על פי האמונה הרווחת דברים רעים שנאמרו עלינו ואנחנו מתלעמים מהם שהם אינם נוגעים לנו. תה חם בחלום, הכוונה לדברים רעים מאוד. אם נשפך עלינו תה בחלום כלומר משישהו אומר דברים רעים עלינו קללות ונאצות שאיינו יודעים כיצד להתמודד איתם והם פוגעים בנו. תה ירוק בחלום: דברים רעים, רעל. תה שחור, כוונות רעות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי בעבודה ומדברת עם החברות שלי לעבודה אומרת להם שאני יוצאת להפסקה לאכול והלכתי לאכול במסעדת דגים ובחרתי לי דג גדול ונקי מעור ובקשתי לשים לי אותו בגריל עם תבלינים בזמן שאני מחכה שיהיה מוכן אני פוגשת במסעדה את החברה שלי אנג'לה ואת אחמשית שלי בעבודה אורלי ואני מברכת אותה ליום הולדת שמח והתעוררתי

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

על מה חלמתם?