פענוח חלומות בס"ד

חלום על בן זוג, זוגי, נופלת, בן זוגי, חייל, כבד, מתחתן, בחור, הים, תיק, הזוג, חיה, עצמי, צוק, שמחה

אני ניסית ברכבת, אני רואה דרך החלון את בן זוגי באיזה הצגה יושב ורואה, אני רואה שהוא לבד פתאום יש עוד אנשים שיושבים איתו, אני יוצאת מהרכבת ומחכה לו, והנה בחור שמכיר אותי, חייל, הוא מחבק ומנשק אותי , זה מאוד נעים לי, למרות שאני יודעת שיש לי בן זוג, שאני חיה איתו, בכל הזדמנות הוא רוצה שניפגש, ותמיד מחבק ומנשק בערגה. יש איזה אירוע רציני ברחובות, מן שמחה של הילולה לרב, חשוך ויש המון אנשים, אנחנו צריכים להגיע לחתונה, באחד הקיבוצים, ואני לא מבינה למה הזוג דווקא בתאריך זה הוא מתחתן, כשאי אפשר להגיע לחתונה, יש מן אירוע גדול מאוד באמפי גדול. שיש הרבה אנשים וואת הים רואים למטה, מחזה מרהיב ביופיו,. אני נכנסת ורוצה לפגוש את הבחור הצעיר, המחזר, החייל, המקום נמצא מעל צוק, אני לא שמה לב ונופלת, אני לא בטוחה איזה עומק אני נופלת, ברגע האחרון אני מחזיקה בצוק וזועקת לעזרה, יש לי תיק שהוא כבד, ואני לא זורקת אותו, אני צועקת בכל הכוח, הצילו, אני מנסה בכוחות עצמי להישאר תלוה ומצליחה להחזיק חזק עד אשר באים להציל אותי,

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך פברואר 01, 2013

פתרון החלום

מה הפירוש של בן זוג בחלום

לפי האמונה הרווחת בן הזוג מייצג את הצד הגברי, היוזם, הדוחף והמגן.


 > קראו עוד

מה הפירוש של זוגי בחלום

חלומות על דברים זוגיים מלשון מספר זוגי וסימטריה הם חלומות על יופי. לחלום על בן זוג אנא ראו בן זוג בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נופלת בחלום

לחלום על נפילה זה סימן על ריב שהיה עם מישהו קרוב והריב או העניין אינו פתור עד סופו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בן זוגי בחלום

לחלום על בן זוגך הנו חלום על האני הפנימי שלך. חלומות על בן הזוג הנם חלומות נפוצים מאוד. במקרים רבים בן הזוג בחלום אכן מיצג את הן הזוג במציאות ובחלום אנחנו חולמים על תרחישים שעלולים לקרות והמוח מנסה להכין את עצמינו למצבים שונים בחיי הערות. אך מידי פעם בחלום מגיעים רמזים מתוך מתת מודע שלנו וגורמים לנו להבחין בדברים שלא נתנו להם תשומת לב מספקת מחיי הערות שלנו. האני הפנימי אותו מיצג בן-הזוג או בת הזוג בחלום מהווים עזר כנגדו ועזר ספרותי המנסים להראות לנו צדדים אישיותים שונים באישיות שלנו החולמת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חייל בחלום

לפי תודעה רוחנית לראות את עצמך תחת משמעת, בעיקר עצמית.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כבד בחלום

לפי האמונה הרווחת החולם אוגר את "הרעל" ,כעסים,אכזבות,רוגז ומריבות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מתחתן בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם רווק, החלום רומז כי עומדות להגיע אליו חדשות לא נעימות, או שהחלום מבטא צורך עז לקשר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בחור בחלום

לפי האמונה הרווחת אם היה נאה במיוחד,הוא מסמל קשיים ומריבות הצפויים לחולם בעיקר עם בן הזוג.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הים בחלום

הרואה שרוצה הים להטביעו - ייפול בידי אויביו וירעו לו. הרואה שיחסר הים ויבש - מלך של אותה מלכות יוסר. הרואה שחסר הים - שר של אותה מדינה ימות. הרואה שהלך בים ברגליו - לא ילך למקום אחר ביום ההוא, וישמור את עצמו. הרואה שרוחץ בים - השקט יגיד. ואם המים עכורים - יריב עם אדוניו. הרואה ששט בים או בבריכה או בנהר או תוך מקווה - יתחבר עם אנשים טובים. הרואה ששט בנהר או בים ובו גלים גבוהים - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה עצמו ששט במעיין - יתחבר עם איש צדיק. ואם שתה מהם - הנאה טובה מאוד תבוא לו. הרואה עצמו שטבע בים - חולי או אובדן ממון יגיד. וי"א: צרה תעבור עליו ויינצל ממנה. וי"א: יבקש רחמים, כי אולי ימות. הרואה שרוחץ בים והמים מלוכלכים - יריב עם אדוניו, וסימן לחולי. הרואה שירוץ בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע, ורע לו. הרואה שיעוף בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע. הרואה עצמו שנפל בים - חולי יבוא לו ויתרפא. וי"א: הרואה שנפל בים או בנהרות ולא יוכל לקום - אבל יגיד. הרואה את הים סוער - ישלטו בני יפת על כל העולם - משמע אֶדומים. הרואה ים סוער בגליו - צער יגיד. הרואה ששט בים הגדול - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה שהים נחצה לשניים - יצפה לנס גדול.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תיק בחלום

לפי האמונה הרווחת תיק מסע או תיק אישה - בשורת טובות שתשננה את חיי החולם. תיק מאד יפה בחלום מסמל שפע בכל התחומים גם כלכלית וגם ריגשית. תיק בלוי או קרוע מסמל התנהגות לא נכונה עשויה לקלקל הזדמנות טובה בכל תחום. התיק מכיל בתוכו את כל הדברים שהינם והוא המעטפת החיצונית של אריזת חיינו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הזוג בחלום

לחלום על הן הזוג שלנו או לחלום על בת הזוג שלנו יכול לסמל כמה דברים. אחד אלו הרגשות כלפי בן הזוג, אם העבר ואם בהווה עדיין תמיד קיימים לנו רגשות כל שהלם כלפי בן או בת הזוג בחלום. יכול להיות רגשות שליליים או רגשות של אהבה חיוביים. בן הזוג מאידך יכול להיות בחלום כמעין עזר כנגדנו ובעצם מיצג אותנו ואת מה שאנחנו היינו רוצים להשיג או חוששים מפניו בחיי היום יום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חיה בחלום

לפי האמונה הרווחת חיה בחלום מודיע על המאורעות הצפויות. אבל לכל חיה בחלום צריך להתייחס בנפרד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עצמי בחלום

אנחנו מופיעים בחלום סימן שמישהו אחר חולם עלינו גם. לפי האמונה לראות את עצמך מבחוץ בחלום זה סימן שיש מישהו או מישהי שחושבים עליך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של צוק בחלום

לפי האמונה הרווחת להשקיף על סכנה מתקרבת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמחה בחלום

לפי האמונה הרווחת זהו חלום שאינו מבשר טובות. עליך להזהר מאוד, להיות חשדן בתקופה הקרובה. קשיים לא צפויים יפקדו אותך או אדם קרוב אליך אשר מופיע אף הוא בחלום. עליך להזהירו מקשיים בעבודה. לפי תודעה רוחנית תרתי משמע, שמחה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני יושבת בבית שלי אמי ז״ל יחד עם אחותי והבן שלה (אחותי עזבה לארהב והשאירה אותו פה חייל בודד). מסתבר שאמא שלי קמה לתחיה , חזרה לחיים, שזה היה נס , לא ברור איך זה קרה אבל כמה חודשים אחרי שקברנו אותה היא בעצם חיה. היא נראית בריאה ומדברת איתנו, לא זוכרת על מה. אבל מה שהיא אומרת מרגיז אותי ואני חושבת לעצמי שאם הייתי קוראת את זה כתוב לא הייתי מתרגזת. אני מבקשת מהאחיין שלי שיעבוד בניקיון בבית שלה, מכיון שאין לה עוזרת והיא צריכה עזרה. אני מניחה על השולחן 350 ש״ח. במקביל אני מקבלת הודעת סמס מהאמא השניה שלו (הן זוג נשים), שאומרת לי כאילו בנחמדות שאני לא אלחץ עליו יותר מדי. ההודעה שלה מרגיזה אותי. ואז אחותי אומרת בתוקפנות כבושה כזו שמגיע לו שכר הוגן. חמישים שח לשעה. אז אני אומרת שאני משלמת הרבה יותר מחמישים שח. ואז היא אומרת בכעס לא, בעצם אני בכלל לא לא רוצה שהוא יעבוד כאן, זה לא נראה לי, ועוד כמה דברים משתלחים. הוא יושב בנימוס ומסכים לכל מה שהיא תגיד, שזה מבאס אותי לראות. אני חושבת, אבל אולי הוא רוצה לעבוד? והיא אומרת, זה יהרוס לו את הצבא, אסור לו, כאילו זה משהו שאני אשמה בו. ואז אני אומרת בסדר, אז אני רוצה לתת לו את הכסף מתנה ממני. והוא לוקח, והיא שוב מתעצבנת ומשתלחת. ואז יושב שם דמות נוספת , גבר ניטראלי, ואני אומרת לו נראה לי שהיא מוציאה עלי את כל הכעס והקושי שלה סביב הביקור בארץ. אחותי נרגעת ואני חושבת לעצמי בכעס שאני צריכה עכשיו לחפש מנקה ושבטח היא לא תעזור לי. אני אומרת את זה כנראה בקול רם והיא אומרת כן נכון יש לי כמה רעיונות. אני אומרת לה, אפשר לבקש מאירנה, שזו היתה המנקה של אמא שלי בעבר, והיא אומרת לא אבל היא לא היתה פה כל כך הרבה זמן והיא לא יודעת שאמא חיה, זה יהיה מוזר. בהחלטיות כזו. אני אומרת לה, אבל היא בטוח תראה אותה בבניין כי היא עובדת פה . בשלב הזה החלום עובר לחלק אחר. אנחנו הולכות לבית חולים כדי לבקש את התיק הרפואי של אמא שלנו כדי לראות מה בדיוק קרה ואיך שהיא קמה לתחיה. אנחנו מגיעות לבית חולים והצוות שפוגש אותנו הוא בכלל של המחלקה הפסיכיאטרית בה עבדתי כמתמחה בפסיכולוגיה . הצוות נדהם לשמוע שהיא קמה לתחיה ומדבר רק עם אחותי ושומע ממנה הכל. מראים לנו איפה התיקים ואנחנו פותחות את התיק, והתיק הוא בעצם כורסת גבינה שכבות ועם שוקולד, ואנחנו קוראות ותוך כדי אוכלות. כתובה שם היסטוריה של אמא שלי שלא הכרתי, שבגיל 19 היא שיחקה פינג פונג וטניס והיתה בקשר עם הרבה חבורות של אנשים.

על מה חלמתם?